Koplampen polijsten

Door de UV-straling in zonlicht wordt het glas in koplampen na verloop van tijd doffer. Het licht schijnt dan minder fel door het glas wat u minder zichtbaar maakt in het donker. Doffe koplampen kunnen zelfs afgekeurd worden bij een APK. Onze experts polijsten het glas van de koplamp zodat de behuizing weer volledig transparant wordt.

Het gevaar van doffe koplampen

De meeste autoverlichting wordt tegenwoordig beschermd door kunststof behuizingen. Om de kans op krassen kleiner te maken krijgen o.a. de koplampen een beschermende coating mee. Door UV-licht van de zon kan deze coating echter dof worden na een periode. Doffe koplampen zijn makkelijk te herkennen en laten minder licht door, waardoor uw auto slecht zichtbaar is in het donker.

Koplampen polijsten kan aangevraagd worden bij alle SternSchade werkplaatsen. Wij hebben altijd de juiste apparatuur bij de hand en kunnen van te voren een offerte maken. De koplampen worden eerste gepolijst totdat ze er weer als nieuw uitzien. Vervolgens brengen we een nieuwe beschermende coating aan, zodat u weer vele kilometers met goede verlichting kunt rijdt.

Koplampen polijsten prijs aanvragen

Het polijsten van uw autolampen kan gecombineerd worden met ander schadeherstel, zoals het herstellen van koplamp krassen. Treffen we gebroken glas aan of vocht binnenin de koplamp, dan moet we overgaan op het koplamp vervanging. U wordt hiervan altijd van tevoren op te hoogte gesteld.

  • Merk-erkend schadeherstel
  • Prijsindicatie binnen 1 werkdag
  • 4 jaar garantie

Afspraak maken »

verzekeringen

img-opening-juli

Expertise rapport

Kom bij een SternPoint langs voor een expertise rapport. Standaard €114,95 (incl. BTW). Bij het herstellen van de schade wordt dit bedrag verrekend.

Aanvragen »

img-opening-juli

Innamepunten

Naast onze 14 vestigingen beschikt SternPoint via het dealernetwerk van Stern over 75 innamepunten verspreid over heel Nederland!

Bekijk »

img-opening-juli

Voertuigreclame en meer!

SternSigning is ons nieuwe label waaronder we elk voertuig van full colour bestickering voorzien. Ander reclamemateriaal is ook mogelijk! 

SternSigning »