De nieuwe Fiat Tipo Hatchback is ruim en comfortabel ontworpen. Slimmer uitgewerkt dan voorheen en voorzien van een verrassend uitgebreide standaard uitrusting. Met een lengte van maar liefst 4.37 meter tevens voorzien van voldoende ruimte om 5 personen prettig te vervoeren. De Fiat Tipo Hatchback is samen met de Stationwagon en de Sedan uitvoeringen verkrijgbaar bij Stern. Onze officiële Fiat-dealer, Vireo Auto, levert alle uitvoeringen en optiepakketten van de Tipo. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat de Fiat Tipo Hatchback u kan bieden.

Fiat Tipo Stationwagon

De stijlvolle Fiat Tipo nu groter dan ooit

De veelzijdigheid van de Fiat Tipo nu gecombineerd in een veel grotere uitvoering. Hetzelfde stijlvolle design is verwerkt in de Fiat Tipo Stationwagon. Vijf lange mensen kunnen comfortabel in de Tipo Stationwagon plaatsnemen en dan is er nog een laadruimte van 550 liter voor alle bagage. Leverbaar bij Stern in alle uitvoeringen. De Fiat Tipo Stationwagon kan geleverd worden via onze officiële Fiat-dealer Vireo Auto. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor kopen, leasen of financieren. Ontdek de Fiat Tipo Stationwagon bij Stern.

Fiat Tipo Sedan

Stijlvoller, ruimer en met betere rijprestaties

De Fiat Tipo Sedan bezorgt u gegarandeerd rijplezier. De nieuwste uitvoering is nog stijlvoller vormgegeven van binnen en van buiten. Tevens is het interieur ruimer opgezet en kunt u genieten van meer luxe in de uitrusting. De nieuwe Fiat Tipo Sedan is groter en beter ontworpen in ieder opzicht. U kunt de Fiat Tipo Sedan aanschaffen via onze officiële Fiat-dealer Vireo Auto. Alle uitvoeringen en optiepakketten zijn leverbaar en u kunt tevens kiezen voor een lease of financiering via Stern. Ontdek wat de Fiat Tipo Sedan u allemaal kan bieden.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Fiat Tipo Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Fiat Tipo kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Fiat lease

Voordelig een Fiat Tipo leasen bij Stern

Privé of zakelijk een Fiat Tipo leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw Fiat Tipo samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »