Ford Edge

De nieuwe high tech SUV van Ford is nu leverbaar bij onze Ford-dealer, Ardea Auto. De Edge is het topmodel in de SUV-lijn van Ford en uitgerust met verschillende nieuwe technologieën die de rijprestaties, luxe en het comfort naar een hoger niveau tillen. De Ford Edge kunt u kopen via Ardea Auto of leasen via SternLease.

Meer informatie

All-Wheel Drive

De Ford Edge is gebouwd met de nieuwste All-Wheel Drive (AWD) dat functioneert als een intelligente meerijder. Per wiel bepaalt de AWD hoeveel koppel en vermogen nodig is om elegant door een bocht te rijden. Ook nat of glad wegdek is geen probleem voor de Ford Edge AWD.

Stoere Ford Edge exterieur

Bij de Ford Edge zie je het meteen: dit is een echte Amerikaanse SUV. De stoere uitstraling van de Edge komt mede door de brede motorkap en grille. Andere automobilisten zullen u zeker niet over het hoofd zien! De Ford Edge wordt geleverd met dakdragers en een verhoogd onderstel om de SUV-uitstraling af te maken.

Verder valt de grote achterklep op die vanzelf opengaat dankzij de KeyFree afstandsbediening. Bent u in de buurt van de Edge met uw handen vol boodschappen? Beweeg uw voet onder de achterbumper, waar een sensor zit, en de achterklep gaat vanzelf open! Andere sensoren die met de Ford Edge leverbaar zijn, helpen mee met het achteruit inparkeren en zelfs fileparkeren.

Comfortabel Ford Edge interieur

De innovaties houden van binnen niet op bij de nieuwe Ford SUV. Het Edge interieur is logischerwijs ruim ontworpen en u kunt optioneel kiezen voor 2 stoelen die verwarmd of verkoeld kunnen worden. Ook een verwarmd stuur is leverbaar en de Edge wordt standaard met opblaasbare gordels geleverd voor verbeterde veiligheid. Bij een ongeluk blazen de gordels zich op zodat de impact beter verspreid wordt over het lichaam en letsel voorkomen kan worden. Bij snelheden van 80 km of lager werkt Pre-Collision Assist zodat de auto automatisch voor u remt.

Het Ford Edge dashboard kan uitgerust worden met een 8 inch kleuren touchscreen. Ford SYNC 2 wordt erbij geleverd zodat u met stemopdrachten de radio kan aanpassen, routes kunt instellen of zelfs via wifi een restaurant kan opzoeken. Zo rijdt u altijd met beide handen aan het stuur.

Ford Edge offerte aanvragen

Interesse in de Ford Edge? Hij is nu leverbaar bij Stern. Onze Ford-dealer Ardea Auto verwelkomt u graag en kan een vrijblijvende offerte maken. Via SternLease is een Ford Edge lease mogelijk. SternLease specialiseert zich zowel in zakelijk leasen als private lease. Ook voor financieringen, verzekeringen en onderhoud kunt u bij vestigingen van Stern terecht. Wij zijn uw Ford Edge totaalaanbieder!

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Ford Edge Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Ford Edge kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Ford lease

Voordelig een Ford Edge leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Ford Edge leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »