Ford Mustang

De Ford Mustang is de droom van menig automobilist en nu is hij ook verkrijgbaar bij Ford-dealer Ardea Auto. Ook kunt u de Ford Mustang leasen bij SternLease. Iconisch, dynamisch vormgegeven en voorzien van de beste technologie voor intense rijprestaties en uitstekend comfort. De Ford Mustang bezorgt u gegarandeerd een gevoel van vrijheid.

Ford Mustang EcoBoost en GT

De Ford Mustang is voor het eerst in Nederland verkrijgbaar via de officiële Ford-dealers. Onmiskenbaar Amerikaans maar met verfijnde elementen die het ook een interessante auto voor Europa maken. De Ford Mustang is verkrijgbaar als strakke Fastback of als convertible voor de echte sportauto-feel. Tevens kan de Mustang met een efficiënte EcoBoost-motor geleverd worden.

Mustang interieur

De Mustang ziet er ook vanbinnen spectaculair uit, met ruimte voor luxe elementen zoals een breed assortiment typen en kleuren leder voor de bekleding. Het dashboard kan uitgebreid worden met een premium Audio Navigation Pack. Verdere opties zijn parkeersensoren achter, 19 inch 10-spaaks velgen en een geavanceerd alarmsysteem.

Naast diverse lakkleuren kan de Ford Mustang geleverd worden met racestrepen of een zwartkleurig dak op de Fastback-editie.

Ford Mustang motoren

Snelheid maken is geen probleem met de Ford Mustang, dankzij de 2.3 liter EcoBoost motor met 233 kW / 317 pk vermogen. De Mustang kan met handgeschakelde transmissie of automaat geleverd worden. En voor de compromisloze Mustang-ervaring, is de Ford Mustang GT leverbaar. Dit beest komt met een 5.0 liter TI-VCT V8 motor met 310 kW / 421 pk vermogen.

Ford Mustang prijs aanvragen

Interesse in de intense ervaring die de Ford Mustang u kan bieden? Ford-dealer Ardea Auto helpt u graag persoonlijk verder met alle informatie en kan alle uitvoeringen leveren. Voor een Ford Mustang lease helpt SternLease u graag verder. U kunt tevens bij de Stern vestigingen terecht voor financieringen, verzekeringen en onderhoud. Wij zijn uw Ford Mustang totaalaanbieder!

Ford Mustang voorraad

Privé lease een Ford Mustang

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Lease een Ford Mustang

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Ford Mustang

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Ford Mustang

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Ford Mustang

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Onderhoud Ford Mustang

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Ford bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten