Ford Vignale kopen bij Stern

De Ford Vignale is vernoemd naar Alfredo Vignale, de Italiaanse ontwerper van op maat gemaakte auto’s. In de jaren ’50 was hij al beroemd vanwege zijn ongekende oog voor detail. Elk detail van zijn auto’s kreeg ruim de aandacht en werd met liefde geperfectioneerd. Diezelfde hoge productiekwaliteit ziet u nu terug in de Ford Vignale. Exclusief te koop bij Ford-dealer Ardea Auto via de Ford Store Amsterdam.

Ford Vignale luxe details

Gebaseerd op de nieuwe Ford Mondeo, is de Ford Vignale standaard al sportief en modern vormgegeven. Van bumper tot bumper ziet u eersteklas materialen terug. De unieke Vignale styling wordt gecomplimenteerd door exclusieve 18 inch lichtmetalen velgen. Verder komt de Ford Vignale standaard met adaptieve LED verlichting en parkeersensoren voor en achter.

Vignale interieur

Zacht leder voor de bekleding, de fijnste stiksels en exclusieve designstijlen. Comfort speelt een grote rol bij het Vignale interieur. Vandaar dat hij geleverd kan worden met Active Noise Cancellation en gelamineerd glas zodat het fluisterstil blijft binnen. Ook kan de Vignale geleverd worden met SYNC 2 in het infotainmentsysteem, zodat functies als bellen, muziek aanzetten of routes instellen handsfree kunnen gebeuren.

Ford Vignale motoren

De Ford Vignale is leverbaar als sedan of stationwagon. De sedan-uitvoering kan besteld worden met 2.0 TDCI dieselmotor of een HEV Hybride aandrijving. De Ford Vignale Stationwagon variant is leverbaar met 2.0 EcoBoost motor met 240 pk vermogen of een 2.0 TDCi motor met PowerShift All-Wheel Drive.

Voor meer informatie over de specificaties, opties en levertijden van de Ford Vignale, neem contact op met onze Ford-dealer Ardea Auto. De Ford Vignale staat exclusief in de Ford Store Amsterdam. Onze experts helpen u graag op locatie verder!

Ford Mondeo voorraad

Privé lease een Ford Mustang

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Lease een Ford Mustang

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Ford Mustang

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Ford Mustang

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Ford Mustang

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Onderhoud Ford Mustang

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Ford onderhoud kunt u altijd terecht bij een Ford dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Ford bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten