Volvo V40 Cross Country rijden

De Volvo V40 heeft een robuuste broer gekregen met de nieuwe V40 Cross Country. De Volvo V40 crossover komt met een verhoogde carrosserie, beschermende carrosserieplaten en 19 inch wielen. Gecombineerd met diverse technische innovaties, is de nieuwe Volvo V40 Cross Country klaar voor een echt avontuur. U kunt hem nu bestellen bij onze Volvo-dealer Svala Auto of leasen bij SternLease.

Meer informatie

Volvo V40 crossover

De Volvo V40 is al een fenomenale auto en V40 Cross Country zet die trend voort. De crossover neemt de fantastische rijeigenschappen over en kan met zijn verhoogde carrosserie ook over ruwer terrein rijden. De bestuurder profiteert ook van de verhoogde rijstoelen die beter zicht geven en extra comfort.

Betere rijprestaties met Hill Descent Control

Gezien de Cross Country een Volvo is, kunt u de beste veiligheidssystemen verwachten. De V40 Cross Country komt bijvoorbeeld met Hill Descent Control, dat de toeren per wiel beheert bij afdalingen. Zo wordt de kans dat u grip verliest op gladde wegen minimaal. De Volvo V40 Cross Country komt verder met een strak digitaal display in het dashboard. Via knoppen of stemcommando’s kunt u allerlei functies voor navigatie en entertainment activeren. Ideaal voor een veiligere en meer comfortabele rit.

Volvo V40 Cross Country motoren

De Volvo V40 Cross Country wordt geleverd met de nieuwste lijn motoren, die de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik nog verder verlagen. De V40 Cross Country kan met D2, D2, Geartronic, D3 Geartronic en D4 dieselmotor geleverd worden. De CO2-uitstoot is laag genoeg dat u met een Volvo V40 Cross Country zakelijke lease maar 21% bijtelling krijgt bij registratie in 2016. Neem contact op met de leaseadviseurs van SternLease voor meer informatie hierover.

Volvo V40 Cross Country kopen bij Stern

Wilt u de Volvo V40 Cross Country beter leren kennen? Neem contact op met onze Volvo-dealer Svala Auto voor een vrijblijvende offerte of proefrit. U kunt de Volvo V40 Cross Country nu bestellen om te kopen maar ook zakelijk leasen, privé leasen of met een financiering aanschaffen. Stern is een Volvo totaalaanbieder en biedt ook gespecialiseerd Volvo onderhoud en schadeherstel aan. Ontdek de Volvo V40 Cross Country bij Stern!

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Volvo V40 Cross Country Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Volvo V40 Cross Country kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Volvo lease

Voordelig een Volvo V40 Cross Country leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Volvo V40 Cross Country leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »