Volvo V40 Cross Country rijden

De Volvo V40 heeft een robuuste broer gekregen met de nieuwe V40 Cross Country. De Volvo V40 crossover komt met een verhoogde carrosserie, beschermende carrosserieplaten en 19 inch wielen. Gecombineerd met diverse technische innovaties, is de nieuwe Volvo V40 Cross Country klaar voor een echt avontuur. U kunt hem nu bestellen bij onze Volvo-dealer Svala Auto of leasen bij SternLease.

Volvo V40 crossover

De Volvo V40 is al een fenomenale auto en V40 Cross Country zet die trend voort. De crossover neemt de fantastische rijeigenschappen over en kan met zijn verhoogde carrosserie ook over ruwer terrein rijden. De bestuurder profiteert ook van de verhoogde rijstoelen die beter zicht geven en extra comfort.

Betere rijprestaties met Hill Descent Control

Gezien de Cross Country een Volvo is, kunt u de beste veiligheidssystemen verwachten. De V40 Cross Country komt bijvoorbeeld met Hill Descent Control, dat de toeren per wiel beheert bij afdalingen. Zo wordt de kans dat u grip verliest op gladde wegen minimaal. De Volvo V40 Cross Country komt verder met een strak digitaal display in het dashboard. Via knoppen of stemcommando’s kunt u allerlei functies voor navigatie en entertainment activeren. Ideaal voor een veiligere en meer comfortabele rit.

Volvo V40 Cross Country motoren

De Volvo V40 Cross Country wordt geleverd met de nieuwste lijn motoren, die de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik nog verder verlagen. De V40 Cross Country kan met D2, D2, Geartronic, D3 Geartronic en D4 dieselmotor geleverd worden. De CO2-uitstoot is laag genoeg dat u met een Volvo V40 Cross Country zakelijke lease maar 21% bijtelling krijgt bij registratie in 2016. Neem contact op met de leaseadviseurs van SternLease voor meer informatie hierover.

Volvo V40 Cross Country kopen bij Stern

Wilt u de Volvo V40 Cross Country beter leren kennen? Neem contact op met onze Volvo-dealer Svala Auto voor een vrijblijvende offerte of proefrit. U kunt de Volvo V40 Cross Country nu bestellen om te kopen maar ook zakelijk leasen, privé leasen of met een financiering aanschaffen. Stern is een Volvo totaalaanbieder en biedt ook gespecialiseerd Volvo onderhoud en schadeherstel aan. Ontdek de Volvo V40 Cross Country bij Stern!

Volvo V40 Cross Country voorraad

Volvo V40 Cross Country privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Lease een Volvo V40 Cross Country

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Volvo V40 Cross Country

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Volvo V40 Cross Country financieringen

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Volvo V40 Cross Country schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Volvo V40 Cross Country onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Volvo onderhoud kunt u altijd terecht bij een Volvo dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen