• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven
SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2000 beoordelingen

SternRent Assen

Vanaf 13 december is SternRent Assen gesloten. U bent van harte welkom bij onze vestiging in Groningen.

Goedkoop autoverhuur in Assen

Een auto huren in de regio Assen kan gemakkelijk en voordelig bij SternRent. U kunt terecht bij onze vestiging in Assen aan de Balkengracht. Bij SternRent hebben wij een ruim aanbod personenauto’s en u profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Wij hanteren scherpe prijzen voor een auto huren. Bij ons krijgt u een goede prijs voor kort huren en lang huren. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kunt u altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die u wilt.

Prijs berekenen

SternRent Assen

Balkengracht 2
9405 GG Assen
E. assen@sternrent.nl
T. 0592-480057
Ma. - Vr. 08:00 - 10:00
en
Ma. - Vr. 15:00 - 17:30

Route plannen »

De scherpste huurauto aanbiedingen!

Kerstvakantie

Op wintersport in de kerstvakantie

Huur nu voordelig een auto


Ontdek het »

Kerstdagen

Voordelig op pad tijdens de kerstdagen?

5 dagen sturen = 4 dagen huren


Bekijk actie »

Nieuwjaar

Oud & Nieuw knaller!

2 dagen sturen = 1 dag huren


Bekijk actie »

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »

Huurauto voor vakantie of dagelijks gebruik

Bij ons huurt u standaard elke auto volledig kilometer vrij. Dat maakt een auto huren bij SternRent altijd voordelig, of u nu de auto voor 1 dag nodig hebt of voor een hele vakantie. Gaat u met het hele gezin op vakantie? Kijk dan eens naar onze stationwagons of 9 persoonsbussen. Wij willen uw vakantie zo zorgeloos mogelijk maken. Daarom kunt u uw reservering eenvoudig uitbreiden met een van onze extra opties, o.a. een huurauto met trekhaak of navigatiesysteem.

Meer ruimte nodig? Huur voordelig een busje!

Gaat u verhuizen of hebt u tijdelijk een groter vervoer nodig? Huur dan bij SternRent eenvoudig een busje. Onze personenbussen en bestelauto's zijn er in verschillende formaten: klein, middel en groot. Wij beschikken ook over een koelbus waarvan de laadruimte gekoeld wordt.

Goed bereikbaar voor de regio Assen

Een auto huren in de regio Assen kan nergens makkelijker dan bij onze verhuurvestiging aan de Balkengracht 2. Onze vestiging is goed bereikbaar vanuit de hele de stad Assen maar ook Witten, Loon, Ter Aard, Ubbena, Rhee, Vries, Zeijerveen en Zeijerveld.