• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven
SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2120 beoordelingen

Goedkoop autoverhuur in Den Helder

Een auto huren in de regio Den Helder kan gemakkelijk en voordelig bij SternRent. U kunt terecht bij onze vestiging in Den Helder aan de Ruyghweg. Bij SternRent hebben wij een ruim aanbod personenauto’s en u profiteert naast de  ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen  en standaard kilometervrij.

Wij hanteren scherpe prijzen voor een auto huren. Bij ons krijgt u een goede prijs voor kort huren en lang huren. Ook een  auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kunt u altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die u wilt.

Prijs berekenen

SternRent Den Helder

Ruyghweg 200
1781 DR Den Helder
E. denhelder@sternrent.nl
T. 0223-618386
Ma. - Vr. 08:00 - 17:30

Route plannen »

De scherpste huurauto aanbiedingen!

Voorjaarsactie

Eropuit in het voorjaar

Huur nu extra voordelig tijdens de voorjaarsvakantie!


Bekijk actie »

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »

Huurauto voor vakantie of dagelijks gebruik

Bij ons huurt u standaard elke auto volledig kilometer vrij. Dat maakt een auto huren bij SternRent altijd voordelig, of u nu de auto voor 1 dag nodig hebt of voor een hele vakantie. Gaat u met het hele gezin op vakantie? Kijk dan eens naar onze stationwagons of 9 persoonsbussen. Wij willen uw vakantie zo zorgeloos mogelijk maken. Daarom kunt u uw reservering eenvoudig uitbreiden met een van onze extra opties, o.a. een huurauto met trekhaak of navigatiesysteem.

Meer ruimte nodig? Huur voordelig een busje!

Gaat u verhuizen of hebt u tijdelijk een groter vervoer nodig? Huur dan bij SternRent eenvoudig een busje. Onze personenbussen en bestelauto's zijn er in verschillende formaten: klein, middel en groot. Wij beschikken ook over een koelbus waarvan de laadruimte gekoeld wordt.

Autoverhuur in de regio Den Helder

Een auto huren in Den Helder kan bij onze vestiging aan de Ruyghweg 200. De locatie is centraal gelegen en goed bereikbaar vanuit heel de stad. Ook omliggende plaatsen zoals Huisduinen en Julianadorp vallen binnen ons servicegebied. Uw vervoer staat klaar bij Stern!