Goedkoop een auto huren in Duiven

Een auto huren in de regio Duiven kan gemakkelijk en voordelig bij SternRent. U kunt terecht bij onze vestiging in Duiven. Bij SternRent hebben wij een ruim aanbod personenauto’s en u profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Wij hanteren scherpe prijzen voor een auto huren. Bij ons krijgt u een goede prijs voor kort huren en lang huren. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kunt u altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die u wilt.

Huurauto voor vakantie of dagelijks gebruik

Bij ons huurt u standaard elke auto volledig kilometer vrij. Dat maakt een auto huren bij SternRent altijd voordelig, of u nu de auto voor 1 dag nodig hebt of voor een hele vakantie. Gaat u met het hele gezin op vakantie? Kijk dan eens naar onze stationwagons of 9 persoonsbussen. Wij willen uw vakantie zo zorgeloos mogelijk maken. Daarom kunt u uw reservering eenvoudig uitbreiden met een van onze extra opties, o.a. een huurauto met trekhaak of navigatiesysteem.

Meer ruimte nodig? Huur voordelig een busje!

Gaat u verhuizen of hebt u tijdelijk een groter vervoer nodig? Huur dan bij SternRent eenvoudig een busje. Onze personenbussen en bestelauto's zijn er in verschillende formaten: klein, middel en groot. Wij beschikken ook over een koelbus waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Naast de busjes die wij verhuren hebben wij ook aanhangers beschikbaar.

Autoverhuur centraal in de regio Duiven

Een auto huren in de regio Duiven kan bij onze vestiging aan De Impact 5. Het is goed bereikbaar vanuit heel Duiven en ook omliggende plaatsen vallen binnen ons servicegebied. Wie een auto wil huren in Arnhem of Nijmegen kan dus ook bij ons terecht. Een reservering bij Stern is zo geregeld!

De voordelen van huren bij Stern

Kilometervrij huren
Ruime keuze uit jonge auto's
Alle modellen zijn allrisk verzekerd
Veel opties en accessoires direct leverbaar
Onze alarmcentrale is 24/7 bereikbaar
Haal- en brengservice bij zakelijk huren
Landelijk netwerk van 20 vestigingen

SternRent Duiven

Impact 5
6921 RZ Duiven
E. duiven@sternrent.nl
T. 026-3195080
Route en openingstijden »

Uitstekend

Klanten geven SternRent een

9.0 / 10
Gebaseerd op 916 recensies
huur-zonder-creditcard
aanhanger-reserveren_small