• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven
SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2208 beoordelingen

Goedkoop autoverhuur in Zaandam

Een auto huren in de regio Zaandam kan gemakkelijk en voordelig bij SternRent. U kunt terecht bij onze vestiging in Zaandam aan de Provicialeweg. Bij SternRent hebben wij een ruim aanbod personenauto’s en u profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Wij hanteren scherpe prijzen voor een auto huren. Bij ons krijgt u een goede prijs voor kort huren en lang huren. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kunt u altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die u wilt.

Prijs berekenen

SternRent Zaandam

Provincialeweg 43
1506 MA Zaandam
E. zaandam@sternrent.nl
T. 075-6810070
Ma. - Vr. 08:00 - 17:00

Route plannen »

Gewijzigde openingstijden en extra maatregelen rondom COVID-19

Om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk tegen te gaan hebben wij uiteraard ook maatregelen getroffen om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en u een veilige overdracht en mobiliteit te bieden. Het zorgdragen voor de gezondheid van u en van onze medewerkers is en blijft de eerste prioriteit.

Wij letten extra op de hygiëne in de vestigingen en zijn al onze medewerkers op de hoogte van de algemene maatregelen zoals voorgeschreven door het RIVM. Zo zullen wij u bij ontvangst geen hand geven en houden wij een gepaste afstand van 1,5 meter.

Voor een update van de extra maatregelen klik op de button.

Lees meer »

Daarnaast zijn de openingstijden van onze autoverhuur vestigingen voorlopig gewijzigd. Wij zijn vanaf op maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 – 10:00 uur en van 15:00 – 17:00 uur (let op: vestigingen zijn voorlopig op zaterdag gesloten).

OV vermijden? Ga voor een huurauto van Stern.

Tijdelijk met 25% korting, deze korting geldt tot en met 30 juni 2020.

Wilt u momenteel liever niet met het openbaar vervoer, maar moet u wel van A naar B? Ga dan voor een huurauto van Stern en profiteer tijdelijk van 25% korting op het huurtarief. Deze korting is al verrekend in de getoonde prijzen in de reserveermodule. Voor Pinksteren en de zomervakantie gelden zeer aantrekkelijke andere tarieven. Bij Stern verhuren wij auto’s in verschillende prijsklassen die u binnen 4 uur kunt rijden binnen de openingstijden van onze locaties.

Maak online uw keuze en reserveer direct. Wij hebben in verband met het coronavirus de veiligheidsmaatregelen voor u en onze medewerkers aangepast. Zo zorgen wij voor een zo veilig mogelijke omgeving en stapt u snel en eenvoudig in een goed gereinigde auto die voldoet aan uw wensen. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Reserveer een auto »

De scherpste huurauto aanbiedingen!

Nieuw!

Goederen vervoer zonder CO2-uitstoot?

Huur nu een Addax e-transporter!


Ontdek het »

Pinksteractie

Lekker lang weekend weg met Pinksteren?

Huur nu een auto tijdens Pinksteren!


Ontdek het »

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »

Goed bereikbaar vanuit heel Zaandam

Met onze centrale ligging in Zaandam zijn we goed bereikbaar vanuit heel de stad. U bent harte welkom om onze vestiging aan de Provincialeweg 43 te bezoeken. Uw gereserveerde auto kan hier ook opgehaald en afgeleverd worden. Tevens vallende omliggende plaatsen in ons servicegebied, zoals Koog aan de Zaan, Zaandijk, Wormerveer, Westzaan, West-Knollendam, Assendelft en Krommenie.

Huurauto voor vakantie of dagelijks gebruik

Bij ons huurt u standaard elke auto volledig kilometer vrij. Dat maakt een auto huren bij SternRent altijd voordelig, of u nu de auto voor 1 dag nodig hebt of voor een hele vakantie. Gaat u met het hele gezin op vakantie? Kijk dan eens naar onze stationwagons of 9 persoonsbussen. Wij willen uw vakantie zo zorgeloos mogelijk maken. Daarom kunt u uw reservering eenvoudig uitbreiden met een van onze extra opties, o.a. een huurauto met trekhaak of navigatiesysteem.

Meer ruimte nodig? Huur voordelig een busje!

Gaat u verhuizen of hebt u tijdelijk een groter vervoer nodig? Huur dan bij SternRent eenvoudig een busje. Onze personenbussen en bestelauto's zijn er in verschillende formaten: klein, middel en groot. Wij beschikken ook over een koelbus waarvan de laadruimte gekoeld wordt.