Bij SternTec is de afgelopen weken hard gewerkt aan 39 voertuigen voor Woonstichting De Key. Begin oktober is de opdracht aan SternTec gegeven voor leveringen die nog in 2015 moeten gebeuren. Een grote uitdaging, aangezien de leasemaatschappij ze nog begin december wilde registeren. Inmiddels is de klus succesvol voltooid.

De Key Ardea Auto levering

Ford Transit Custom inrichting

Voor de Ford Transit Custom bestelauto’s heeft de woonstichting gekozen voor een praktische inrichting met enkele lades, grijpbakken en bergbakken. In het oog springt de Flexmo set bij de linker schuifdeur, die naar buiten is gericht. Zonder in de bestelauto te hoeven klimmen kunnen de medewerkers van De Key bij hun gereedschappen.

De Key SternTec inbouw

Ford Transit Connect inrichting

De Key SternTec schuifdeurIn eerste instantie zouden de Ford Transit Connect voertuigen geen speciale inrichting krijgen in de laadruimte. Uiteindelijk is besloten om eenvoudige Flexmo sets te monteren.

Samenwerking met Ardea Auto Amsterdam

In een eerder stadium was de beslissing al in het voordeel van Ford-dealer Ardea Auto Amsterdam gevallen. Dit was een groot voordeel voor het aanhouden van de strakke planning. Bestelling en levering van de benodigde materialen, inbouw in de werkplaats en transport van en naar Ardea Auto, moest strak op elkaar aansluiten.

Inmiddels heeft SternTec de klus kunnen klaren. De Ford bestelauto’s staan nu bij Ardea Auto Amsterdam, die de uiteindelijke aflevering aan De Key gaat verzorgen.

bedrijfswagens