Let op: De bijtellingsregels zijn veranderd. U kunt deze modellen niet langer nieuw leasen met 7% bijtelling. Kijk hier voor een overzicht van de auto’s die u kunt leasen met lage bijtelling.

De 7% bijtellingscategorie voor nieuwe auto’s is sinds 1 januari 2016 aangepast naar 15% bijtelling en in 2017 opgegaan in de 22% bijtellingcategorie. De 7% bijtelling waar veel plug-in hybride auto’s voor in aanmerking kwamen, is door die verandering volledig verdwenen.

Stern kan geen nieuwe 7% auto’s meer leveren. Wel ontvangen wij nog regelmatig jong gebruikte plug-in hybrids die nog enkele jaren met 7% bijtelling mogen rijden. U kunt deze occasions voordelig leasen via Stern! Kijk online naar onze occasion voorraad.

Zie hieronder een overzicht van de diverse modellen:

 

Mercedes-Benz C350e

Bekijk de specificaties.

mercedes350e-estate

Mitsubishi Outlander PHEV

Bekijk de specificaties.

Mitsubishi Outlander PHEV

VW Golf GTE

Bekijk de specificaties.

Volkswagen Golf GTE

Audi A3 E-tron

Bekijk de specificaties.

Audi A3 e-tron

VW Passat Variant GTE

Bekijk de specificaties.

Volkswagen Passat Variant GTE

Ford C-MAX Plug-in Hybrid

Bekijk de specificaties.

Ford C-Max Plug-in Hybrid 

Vraag gelijk een offerte aan bij SternLease

Meer informatie kun je vinden op de productpagina’s van ieder model. Als je het contactformulier invult, wordt er contact met je opgenomen door een van onze leasespecialisten. Je kunt ook telefonisch contact met SternLease opnemen via 0299-469200.

De bijtellingsregels voor nieuw te bestellen auto’s zijn in 2017 flink aangepast. Op onze Groen Leasen pagina is een overzicht te vinden van de bijtellingscategorieën.

leasen