De leaseauto van de maand februari is de Mercedes-Benz A-Klasse 160. De A-Klasse heeft een grote facelift ondergaan in 2015. Vernieuwingen bestaan uit een schitterend diamantrooster, fakkelvormige LED High Performance koplampen en een gespierde nieuwe achterkant. De A-klasse is breder en dynamischer dan ooit. Deze Mercedes-Benz A-Klasse 160 is nu extra scherp geprijsd en te leasen vanaf € 435,- excl. BTW en brandstof per maand.

Opties van de A-Klasse

Mercedes-Benz A-KlasseIn het standaard optiepakket van de Mercedes-Benz A-Klasse zit o.a. airconditioning en een multifunctioneel stuurwiel. Uitgebreidere optiepakketten zijn uiteraard leverbaar.

Voorbeelden van de fantastische opties die je bij de A-Klasse kunt leasen zijn er genoeg. Zo kun je kiezen uit 12 kleuren sfeerverlichting, in diepte verstelbare zittingen en het DynamicSelect systeem, dat de stevigheid van de chassis aanpast aan de rijomstandigheden. De A-Klasse is tot slot leverbaar met een uitgebreid multimediasysteem, met meerdere beeldschermen en diverse opties voor entertainment, navigatie en communicatie. Het multimediasysteem is ook compatible met Apple Carplay en MirrorLink voor Android toestellen, zodat je smartphone direct verbonden is met de auto.

Het vermogen van onze Leaseauto van de maand-editie, is 75 kW (102 pk). De A-Klasse kan daarmee een topsnelheid van 190 km/u bereiken. Sterkere benzine- en dieselmotoren zijn ook leverbaar.

Mercedes-Benz A-Klasse

Full operational lease

Full operational lease is onze meest gekozen leasevorm. Het houdt in dat wij de kosten en het beheer van je auto of wagenpark overnemen. Voor een vast bedrag per maand nemen wij de financiële en administratieve taken over.

Enthousiast geworden over onze scherpe leaseprijs en de auto? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op nummer 0299-469200. Ook kun je via de productpagina een offerte aanvragen voor de Leaseauto van de maand!

leasen