Klanten zijn zeer te spreken over de auto huurservice van Stern. Verhuurtak SternRent vraagt sinds oktober 2015 aan haar klanten om de service te beoordelen via Expoints. Sindsdien hebben meer dan 160 mensen een review achtergelaten. Met een gemiddeld cijfer van 8.9 wordt duidelijk dat autohuurders waar voor hun geld krijgen. Wat is de volgende stap?

Onafhankelijke reviews via Expoints

Wie een auto of ander vervoersmiddel bij SternRent huurt, krijgt kort na de huurperiode een uitnodiging per e-mail om een review op Expoints te schrijven. Expoints is een onafhankelijke website die voor duizenden organisaties reviews publiceert en indexeert. Zo zijn alle reviews voor SternRent gewoon na te lezen op de website.

SternRent Expoints

“Dit was een van de eisen die we stelden toen we begonnen aan online reviews”, aldus Peter Briaire, directeur van SternRent. “Nieuwe huurders krijgen zo meer transparantie en we kunnen live bijhouden wat de stand van onze reviews is. Sinds begin 2016 staan de reviews ook aan de zijkant op onze productpagina’s. We zijn erg trots op de hoge beoordeling die klanten ons gemiddeld geven.”

Betere autohuur ervaring

Briaire gaat de feedback uit de reviews gebruiken om de service van SternRent verder te verbeteren. Ook staat er voor later in 2016 een uitbreiding van het wagenpark gepland. “Op korte termijn gaan we ook rolstoelbussen en aanhangwagens te huur aanbieden. Hier is zowel onder particulieren als op de zakelijke markt vraag naar.”

Meer informatie volgt binnenkort. De Expoints reviews en cijfergemiddelde worden live weergegeven op de verhuurpagina’s op Stern.nl.

verhuur