Auto van het Jaar 2016 en tevens onze Leaseauto van de Maand: de nieuwe Opel Astra! Alle uitvoeringen van de nieuwe Astra zijn te leasen via SternLease. De leaseauto van de Maand uitvoering is de Opel Astra 1.0 Edition, als full operational lease beschikbaar voor de scherpe maandprijs van € 339,-.

De beste uit de test

De Opel Astra heeft de felbegeerde Auto van het Jaar award gewonnen! Ook in Auto Bild scoorde de Astra erg goed en was hij zelfs de beste in zijn klasse. Opel heeft bij de nieuwe generatie Astra van binnen en buiten subtiele maar zeer belangrijke vernieuwingen doorgevoerd. Ten eerste is de Opel Astra een zeer sportief uitziend model geworden. Tegelijkertijd blijft het een zeer praktische auto, leverbaar als 5-deurs en stationwagon.

Opel Astra Car of the Year 2016 

EcoFLEX technologie in Opel Astra motor

De 1.0 motoruitvoering is voorzien van de nieuwste ecoFLEX technologie, wat de Opel Astra zuiniger en milieuvriendelijker maakt. De CO2-uitstoot is laag genoeg om bij zakelijk gebruik in aanmerking te komen voor 21% bijtelling in 2016.

Opel Astra 1.0 Edition uitrusting

De Opel Astra 1.0 Edition is voorzien van een rijke standaarduitrusting die voor een meerprijs uitgebreid kan worden met meer luxe opties. Voor de actieprijs komt de Astra onder meer met airco, lederen stuurwiel met multifunctionele besturing, elektrisch verstelbare buitenspiegels, audiosysteem, armsteun voor, regensensoren en cruise control.

Voor een uitgebreider overzicht van de Opel Astra 1.0 Edition lease-uitvoering, bekijk de productpagina van SternLease. Onze leaseadviseurs kunnen ook persoonlijk contact met je opnemen voor vragen over de Opel Astra, full operational leasen en de 21% bijtelling.

leasen