De Leaseauto van de Maand april is bekend. Het is de Skoda Superb Combi 1.6 TDi Active Businessline uitvoering geworden. De dieseluitvoering van de Superb Combi kan als zakelijke lease met 21% bijtelling geleverd worden. Hij kenmerkt zich door de nieuwe designtaal van Skoda te introduceren.

De luxe standaard uitrusting van de Skoda Superb Combi

De Skoda Superb Combi met 1.6 TDi dieselmotor kan je als Active Businessline al leasen vanaf € 589,- per maand (excl. BTW). De Superb Combi Active Businessline wordt onder meer standaard geleverd met Climatronic, verwarmde en elektrisch verstelbare buitenspiegels, cruise control, regensensoren en navigatie systeem met 5-kleuren touchscreen. Met een gemiddeld brandstofverbruik van 4,2 liter per 100 km voor de 1.6 TDi-uitvoering, is de Skoda Superb Combi ook efficiënt voor zijn omvang.

Skoda Superb Combi TDi

Ook te leasen met 1.4 TSi motor

Naast de dieseluitvoering kan de Skoda Superb Combi 1.4 TSi tevens voor een zakelijke lease geleverd worden. SternLease biedt de benzine uitvoering aan vanaf € 499,- per maand (excl. BTW)

Als ruimste in zijn klasse zult u voor iedere klus of vakantie probleemloos alle bagage kwijt kunnen in enorme bagage ruimte van de Skoda. De Superb Combi heeft standaard 660 liter laadruimte. Met neergeklapte achterbank neemt de ruimte toe tot 1950 liter. Voor meer informatie over de nieuwe Leaseauto van de Maand, kijk je op de leasepagina of je neemt contact op met SternLease.

leasen