Bij SternTec zijn onlangs weer meerdere voertuigen afgeleverd voor het landelijke installatiebedrijf Kuijpers. Sterntec is al jaren de inbouwpartner voor Kuijpers B.V.. Een mooi voorbeeld van het volledig ontzorgen van de klant.

Foto-kuijpers-blog

De klant ontzorgen

In het geval van Kuipers B.V. is SternTec aangesteld als ‘regisseur’; ze verzorgen het volledige afleverproces van de bedrijfswagens. Klanten willen steeds meer ontzorgt worden. De processen moeten één keer worden ingeregeld waarna één bestelling alles automatisch in werking stelt. Voorbeelden:

  • transport
  • track & trace
  • autobelettering
  • vloer en wandafwerking
  • inrichting en accessoires
  • 0-beurt

SternTec heeft hier inmiddels ruime ervaring in opgebouwd en verzorgt de planning en communicatie tussen de verschillende partners.

Flexibiliteit met vloerlades

De vloerlades van FLEXMO hebben steeds meer de voorkeur bij klanten vanwege de grote flexibiliteit. Doordat de vloerlades onder een dubbele vloer worden gemonteerd blijft de laadruimte vrij voor het vervoer van materiaal.

Blog-foto-Kuijpers

De vloerlades hebben én grote inhoud én kunnen tot wel 140 kilo aan gewicht dragen. Buiten de auto heeft de monteur direct toegang tot gereedschappen en materialen zonder de auto te hoeven betreden. In de praktijk ervaren monteurs dit als uiterst gebruikersvriendelijk en efficiënt.

Ergonomie en Arbo

Samen met Kuijpers B.V. hebben de specialisten van SternTec een inrichting ontworpen die voor de monteurs van Kuijpers zowel ergonomisch en Arbo vriendelijk is opgesteld, en daarnaast ook ruimte biedt voor al het benodigde gereedschap en materieel. De eerder genoemde vloerlades zijn hier een mooi voorbeeld van.

bedrijfswagens