Voor juni is de nieuwe Leaseauto van de Maand bekend: de Audi A4 Avant Lease Edition met 2.0 TDi dieselmotor. Audi heeft de A4 Avant voorzien van een prachtig interieur en luxe standaard uitrusting. De Lease Edition wordt tevens geleverd met MMI navigatie. De dieselmotor heeft bovendien een lage CO2-uitstoot waardoor zakelijke rijders bij registratie in 2016 in aanmerking komen voor 21% bijtelling. Je kunt nu bij SternLease een offerte aanvragen voor de nieuwe Leaseauto van de Maand.

Audi A4 Avant standaard uitrusting

Standaard wordt bij de Audi A4 Avant Lease Edition o.a. elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels geleverd, airconditioning, navigatiesysteem en elektrisch bedienbare ramen voor en achter. De Audi A4 Avant Lease Edition kan optioneel ook geleverd worden met een Bang & Olufsen sound system en de Audi Virtual Cockpit, een 12,3 inch LCD-scherm bij het stuurwiel.

Audi A4 Avant
Vermogen in de nieuwe Leaseauto van de Maand

De Leaseauto van de Maand juni wordt geleverd met een 90 kW / 122 pk sterke dieselmotor, waarvan de topsnelheid 198 km / u is. De Audi A4 Avant Lease Edition kan van 0 naar 100 km / u halen in 10,6 seconden.

Je kunt meer over de nieuwe Leaseauto van de Maand lezen op de productpagina van SternLease. Of neem telefonisch contact op met SternLease over de Audi A4 Avant Lease Edition.

leasen