Frisse lucht in de auto wordt vaak onderschat door automobilisten. Als de airco blaast is dat toch genoeg frisse lucht? En dat nare geurtje kun je toch niet meer uit de auto krijgen. Of wel? Goede airco reiniging en een grondige schoonmaak van het interieur brengt frisse lucht terug in je auto!

Maak je interieur wekelijks schoon

Nare geurtjes kunnen om verschillende redenen ontstaan in de auto. Door vuil en stofophopingen wordt de lucht muf. We raden daarom aan om wekelijks de stofzuiger door het interieur te halen.

Airconditioning

Airco reinigen

Het kan ook dat er een nare lucht uit de luchtroosters van je airconditioning komt. Na verloop van tijd hoopt vuil op in de luchtroosters. In combinatie met vocht kan daardoor schimmel in het systeem ontstaan, wat meestal voor een nare lucht zorgt. Een grondige airco reiniging biedt uitkomst hierbij. Het luchtrooster wordt dan gereinigd met een speciaal schoonmaakmiddel. Het kan ook dat het koudemiddel of het pollenfilter vervangen moet worden.

Airco reiniging kan eenvoudig online aangevraagd worden. Last van sigarettenlucht in de auto? Hiervoor is meestal een grondige reiniging van de bekleding nodig. Dit kan tevens bij een Stern werkplaats aangevraagd worden. Breng de frisse lucht terug in je auto!

onderhoud