Ook in augustus hebben wij een Leaseauto van de Maand. Het is de Alfa Romeo Giulia geworden. De Alfa Romeo Giulia Business-uitvoering komt met een 136 pk sterke 2.2 JTD Eco-motor en slechts 21% bijtelling in 2016. U kunt hem nu extra voordelig full operational leasen bij SternLease. De Alfa Romeo Giulia is met zijn nieuwe design een toonbeeld van technologische vooruitgang en pure emotie.

Alfa Romeo Giulia

De beste veiligheidssystemen en innovaties

De Alfa Romeo Giulia is onder andere leverbaar met een 2.2 liter dieselmotor met een maximaal vermogen van 136 pk / 100 kW. De Giulia wordt standaard geleverd met de beste veiligheidssystemen en innovaties op het gebied van comfort. De Business-uitvoering heeft een zeer rijke uitrusting. De Giulia wordt o.a. geleverd met Hill assist, Lane assist, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, airconditioning, parkeersensoren achter, navigatie en cruise control. Het interieur is afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Meer over full operational leasen

De Alfa Romeo Giulia lease je bij Stern op basis van full operational lease. Je betaalt dan een vast bedrag per maand waar o.a. houderschapsbelasting, onderhoud en reparaties bij zijn inbegrepen. Bekijk de productpagina van de Alfa Romeo Giulia voor meer informatie over leasen bij SternLease.

leasen