We zitten inmiddels in september en dat betekent dat er een nieuwe Leaseauto van de Maand is! De Mercedes-Benz E-Klasse Limousine 350E Lease Edition krijgt de eer. Deze hybride topper kun je deze maand extra voordelig leasen bij SternLease. Met rijke uitrusting, uitstekende prestaties en een verrassend lage maandprijs als full operational lease. Inclusief 15% bijtelling bij registratie in 2016.

Elektrisch rijden in de E-Klasse

De Mercedes-Benz E-Klasse Limousine 350E Lease Edition komt met het strakke premium design dat je gewend bent van het Duitse merk. Dankzij de hybride aandrijving kan je met de E-Klasse 350E tot 30 kilometer elektrisch rijden. In combinatie met de 4-cilinder benzinemotor is de CO2-uitstoot per kilometer laag genoeg om in aanmerking te komen voor 15% bijtelling bij een zakelijke lease.

mercedes e-klasse-350e Limousine

Lease Edition uitrusting

De Lease Edition van de Mercedes E-Klasse Limousine 350E komt met een zeer uitrusting. Je vindt o.a. comfortsportstoelen, stoelverwarming, navigatiesysteem, achteruitrijcamera met park pilot en multifunctioneel stuurwiel met nappaleder.

Bij Stern profiteer je in september niet alleen van de lage bijtelling

Meer weten over de Mercedes-Benz E-Klasse Limousine 350E Lease Edition voor een zeer scherpe leaseprijs? Kijk nu op de Leaseauto van de Maand actiepagina! Kijk ook naar onze Bedrijfswagen van de Maand.

leasen