De Autosalon Parijs sloot afgelopen weekend haar deuren maar de onthullingen van de vele nieuwe automodellen zullen nog lang impressies achterlaten. Alle modellen zijn binnenkort of medio 2017 leverbaar bij de Stern-dealers. Graag laten wij je nu al zien welke 10 modellen ons het enthousiast maken.

Abarth 595

De Fiat 500 kreeg recent een facelift. Nu is de Abarth 595 aan de beurt. Het gestroomlijnde design van de nieuwe generatie 500 staat de Abarth goed. Ook krijgt de compacte sportauto iets meer vermogen. Standaard uitgerust met de luide Record Monza uitlaat en optioneel te koop met sperdifferentieel. Nu leverbaar!

abarth 595

Dacia Logan MCV

Dacia geeft haar line-up een opfrisbeurt. Meest indrukwekkende is de Dacia Logan MCV. De crossover heeft een luxer exterieur en een rijker uitgerust interieur met o.a. vernieuwd stuurwiel. Tevens leverbaar met een nieuwe serie motoren.

dacia logan mcv

Skoda Kodiaq

De eerste SUV van Skoda is een feit en vanaf begin 2017 te bewonderen in onze showrooms. De Skoda Kodiaq is 4,70 meter lang en komt met enorm veel ruimte. Binnenin het stijlvolle exterieur schuilt een comfortabel interieur dat met uitgebreid infotainment systeem geleverd wordt en uitgebreid kan worden met allerlei connectiviteitsoplossingen en rijassistentiesystemen. De Skoda Kodiaq is een indrukwekkende nieuwe speler op de SUV-markt!

Skoda Kodiaq

Nissan Micra

De Nissan Micra is helemaal up-to-date met de introductie van de nieuwste generatie. Een fris uiterlijk, nieuwe turbomotoren en een splinternieuw infotainmentsysteem; Nissan wil de Micra weer een echte verkooptopper maken in het compacte autosegment.

nissan micra 2016

Renault Scénic

Renault toonde zowel de Scénic als de Grand Scénic; wederom een standaard en een langere uitvoering. De langverwachte nieuwe Scénic is ruiger qua uiterlijk en komt met meer eigenschappen van een SUV / crossover. Vanaf november staan ze in onze showrooms.

Renault Scénic

Opel Ampera-e

De populaire Opel Ampera-e krijgt begin 2017 een volledig elektrische uitvoering: de Opel Ampera-e! De elektrische auto, speciaal ontwikkeld voor een Europese markt, komt met een batterijpakket van 60 kWh. Volgens Opel kan de actieradius van de Opel Ampera-e hierdoor tot 400 km reiken.

opel ampera-e

Land Rover Discovery

De Land Rover Discovery is een nieuw hoofdstuk voor Land Rover. Het nieuwe model is veel lichter dankzij een aluminium architectuur. Ook introduceert Land Rover diverse veiligheidssystemen en verbeteringen in de rijprestaties. De Land Rover Discovery biedt ruimte voor 7 personen en is begin 2017 leverbaar.

land rover discovery 2016

Kia Rio

Begin 2017 verschijnt ook de nieuwe generatie Kia Rio. Kia gaat voor een meer volwassen uitstraling voor de Rio, zodat de auto interessanter wordt voor de zakelijke markt. Tevens is het dashboard opnieuw ontworpen met een strakkere designfilosofie. Het aantal knoppen is daardoor gereduceerd wat veel rustiger oogt. De nieuwe Kia Rio is er een om in de gaten te houden!

kia rio 2016

Mercedes-Benz EQ

Elektrisch rijden is helemaal de toekomst, ook Mercedes-Benz ziet dat in. Mercedes introduceerde een studiemodel in Parijs, de Mercedes-Benz EQ, maar belooft dat dit een submerk wordt waaronder alle toekomstige elektrische modellen zullen vallen. Het studiemodel heeft dan ook invloeden van o.a. de GLC en GLA. De theoretische actieradius is volgens Mercedes-Benz 500 km. In welke mate zullen we de Mercedes-Benz EQ in de nabije toekomst in de showroom terugzien?

Mercedes-Benz EQ

Audi Q5

De populaire Audi Q5 was eveneens een van de showstelers in Parijs. De populaire SUV lijkt meer op de Q7 en is dan ook op hetzelfde MLB2-platform gebouwd. De Audi Q5 is iets ruimer en tegelijkertijd 100 kilogram lichter dankzij slimme toepassingen van aluminium. Maar dat zie je niet terug aan het uiterlijk. Begin volgend jaar te bewonderen in onze Audi-showrooms.

audi q5 2016
Natuurlijk zijn er nog veel meer nieuwe modellen getoond in Parijs. Voor een overzicht of leveringsinformatie, neem contact op met een van onze dealers of SternLease.

leasen