Op zoek naar inspiratie voor een goed Sinterklaasgeschenk of ben je zelf zoekende naar dé cadeautip voor een surprise? Waarom niet een cadeau voor de auto kopen? Er zijn verschillende geweldige autocadeaus te vinden en sommigen kan je zelfs direct bij onze vestigingen kopen! Vind hieronder inspiratie voor het beste Sinterklaas cadeau.

Smartphone houder

sinterklaas kado 1Smartphones zijn superhandig in de auto dankzij navigatie en andere apps. Je moet echter je aandacht op de weg houden en daarom is de juiste positie van de smartphone een must. Smartphone houders zijn er in alle soorten en maten; een simpele clip die je op het luchtrooster kan schuiven, een klem die je vastplakt op de voorruit of een antislipmatje waarop de telefoon blijft liggen. Het hoeft vaak niet meer dan € 20,- te kosten. Een uitstekend Sinterklaas cadeau!

Bluetooth car kit

Niet iedere auto heeft Bluetooth integratie maar het is essentieel wanneer je regelmatig handsfree telefoneert tijdens het rijden. Een Bluetooth car kit van bijvoorbeeld Parrot, is een van de beste accessoires die je kunt kopen voor je auto.

sinterklaas kado 2

Een miniatuur van je favoriete auto

sinterklaas kado 3Dealers van Stern zijn over een groot deel van Nederland verspreid en vertegenwoordigen meer dan 20 van de grootste automerken. Merchandise hoort daar ook bij. Petten, posters, sleutelhangers of zelfs een gedetailleerde miniatuur van je favoriete auto. Bezoek een dealervestiging en vraag naar het cadeau aanbod!

Sleutelvinder

Je autosleutels kwijt; we hebben het allemaal weleens. Gelukkig zijn er verschillende handige sleutelvinders te koop voor een scherpe prijs. Dit zijn sleutelhangers die licht of geluid maken wanneer je op het zoekknopje drukt. Is het zoekknopje ook zoek? Er zijn zelfs sleutelvinders die op je gefluit reageren. Je vindt je sleutels binnen no time terug.

sinterklaas kado 4

Bagagebox of dakkoffer

sinterklaas kado 5Ook de wintersportperiode breekt aan. Een van de meest nuttige cadeaus die de Sint aan je auto kan geven, is een bagagebox of dakkoffer. Ze worden aangeboden voor bijna elke auto en in iedere prijsklasse.

Elektrische fiets

Elektrische fietsen zijn helemaal in trek in ons land. Mango Mobility heeft nu een eindeseizoensopruiming waarbij u tot wel € 600,- korting krijgt op geselecteerde e-bikes en e-scooters. Kijk hier voor een overzicht.

sinterklaas kado 6

Universele tablethouder

sinterklaas kado 7Een lange rit voor de boeg met kinderen? Een universele tablethouder kan gemonteerd worden aan de passagiersstoel of bestuurdersstoel. Laat de kinderen games spelen of een film kijken op de tablet zonder de kans dat ze het apparaat laten vallen.

Max

sinterklaas kado 8Max Verstappen is dé sensatie van de Formule 1 en ook in Nederland razend populair. Formule 1-fans zullen Max, het ongeautoriseerde verhaal over de jongste Formule 1-winnaar ooit, zeker waarderen als Sinterklaas cadeau.

Houd onze kanalen op Facebook, Twitter en LinkedIn in de gaten voor de nieuwste acties en aanbiedingen van Stern. Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief zodat u eenvoudig onze acties per e-mail ontvangt. Wij wensen iedereen alvast een fijn Sinterklaasfeest toe!