De laatste Leaseauto van de Maand 2016 is de nieuwe Audi Q2. Je kunt nieuwste lid van Audi SUV familie nu bestellen en full operational leasen bij Stern voor een extra scherpe maandprijs. De Audi Q2 is nu in de aanbieding. We noemen een aantal van de voornaamste redenen waarom de Audi Q2 een van de meest aantrekkelijke SUV’s op de markt is.

Nieuwe generatie SUV

De Audi Q2 is een nieuwe generatie SUV waarvoor Audi een totaal nieuwe ontwerpstijl heeft toegepast. Dit ontwerp zal ook verder worden doorgevoerd bij de overige SUV’s van Audi zoals de Q5. De Audi Q2 komt met veel rijgemak en comfort maar het exterieur is wat wilder met zijn lijnenspel. Dit maakt de Audi Q2 een stads-SUV met een scherpe randjes.

Sportieve efficiëntie staat centraal bij de motor

Als je in een Audi rijdt dan verwacht je indrukwekkende prestaties. Dat levert de Audi Q2 met 1.4 TFSI motor ook. Benzinemotor heeft 110 kW (150 pk) vermogen en een gemiddeld brandstofverbruik van 5,7 – 5,4 liter per 100 km. De prestaties staan daarmee in balans met de efficiëntie.

De Audi Q2 is tevens leverbaar met dieselmotoren: een 1.6 TDI met 85 kW (116 pk) vermogen en een brandstofverbruik van 4,4 – 4,6 liter per 100 km. De krachtigste motor is de 2.0 TDI motor met 140 kW (190 pk) vermogen en een brandstofverbruik van 5,0 – 4,8 liter per 100 km.

audi Q2

Goede basisuitrusting

Het Leaseauto van de Maand model is leverbaar in alle beschikbare uitvoeringen. Het instapmodel Audi Q2 1.4 TFSI COD Sport is rijk uitgerust zoals je van Audi mag verwachten. In de standaard uitrusting vind je o.a. voldoende airbags voor de bestuurder- en passagiersstoel, zoals gordijn-, zij-, en knie-airbags. Tevens behoren airconditioning, Bluetooth integratie en elektrische ramen tot de standaard uitrusting.
De Audi Q2 kan eveneens met luxere uitrusting geleverd worden. Vraag het aan de leaseadviseurs van SternLease en je ontvangt een vrijblijvende offerte!

Volledige smartphone integratie met nieuwste infotainmentsysteem

Tot slot kan de Audi Q2 geleverd worden met de nieuwste generatie infotainmentsystemen. De Q2 kan geleverd worden met een groot navigatiescherm op het dashboard en een handige draaiknop eronder om de vele functies te bedienen. Het infotainmentsysteem bevat tevens smartphone integratie met iPhone en Android toestellen. Zo kan je veel functies van je smartphone bedienen via de auto, bijvoorbeeld het afspelen van je favoriete muziek.

De Audi Q2 is vanaf nu te leasen als full operational lease. profiteer nu van de tijdelijk extra scherpe maandprijs. Ontdek de spannende nieuwe SUV via de SternLease productpagina of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

leasen