De laatste maand van 2016 is aangebroken en ook in december heeft SternLease een extra voordelige bedrijfswagen leaseaanbieding. De Fiat Talento is de Bedrijfswagen van de Maand december. We noemen een aantal redenen waarom de nieuwe Talento een van meest veelzijdige nieuwe bedrijfswagens van het moment is.

De nieuwste Fiat Professional bedrijfswagen

De Fiat Talento is de jongste telg in de Fiat Professional bedrijfswagenrange. Gelanceerd in juli 2016, is de Talento gepositioneerd tussen de Fiat Doblò Cargo en de grotere Fiat Ducato. Een bestelauto met de wendbaarheid van een compacte bedrijfswagen voor in de stad, maar dan met een grotere laadruimte. De Fiat Talento bevindt zich in hetzelfde segment als de Renault Trafic en Opel Vivaro.

Meer laadvolume dankzij een hoog dak

De grotere laadruimte wordt op slimme wijze verwezenlijkt door o.a. het hoekige design van de Talento. Het laadvermogen bedraagt 5,2 m3 in de uitvoering met korte wielbasis en 6 m3 op de uitvoering met lange wielbasis. De Fiat Talento is tevens leverbaar met een hoger dak voor extra laadvolume. In dit geval bedraagt het laadvolume 8,6 m3 in totaal.

Krachtige nieuwe dieselmotoren

Met de Basis-uitvoering van de Fiat Talento krijg je een 95 pk sterke MultiJet motor meegeleverd, met een topsnelheid van 154 km/h en 260 Nm koppel. De Fiat Talento kan in totaal met 5 verschillende Euro 6 dieselmotoren geleverd worden; opmerkelijk krachtig en verrassend efficiënt. De Talento vindt zo precies de juiste balans tussen prestatieniveau en brandstofverbruik.

Fiat Talento

Extreem veelzijdig in zijn uitvoeringen

Fiat Professional behoort tot de meest veelzijdige bedrijfswagenmerken op de markt en dat zie je wederom terug in de Fiat Talento. De Bedrijfswagen van de Maand december is leverbaar als gesloten bestelwagen uitvoering, maar de Talento kan ook met dubbele cabine of alleen als platformchassis geleverd worden. Vraag bij SternLease naar de mogelijkheden. Wij kunnen alle Fiat Talento uitvoeringen leveren én met een bedrijfswageninrichting op maat.

Check ook de Fiat Talento GB L1H1 Basis-uitvoering actiepagina voor meer informatie over het leasetarief, de technische specificaties en standaard uitrusting. U kunt tot het eind van het jaar extra voordelig een full operational leasecontract afsluiten.

leasen