De Autosalon Brussel is in volle gang en je kan nog tot 22 januari de nieuwste automodellen bewonderen. Veel getoonde auto’s zijn dit jaar of in de nabije toekomst ook leverbaar via het grote dealernetwerk van Stern. Een greep uit de nieuwe automodellen waar wij reikhalzend naar uitkijken en die je nu op de beursvloer kunt zien!

Nissan Micra

De Nissan Micra is al jaren een degelijk automodel en daarom ook zeer gewild onder Nederlanders. De nieuwe generatie gooit het roer om en komt met een compleet nieuw ontworpen design. Veel stoerder, met een carrosserie die gelijk breder en langer gemaakt is. De nieuwe Nissan Micra krijgt tevens een veel luxere uitrusting en diverse opties voor personalisering; van meerdere lakkleuren voor het exterieur tot verschillende kleuren voor de stiksels van de stoelen. In totaal heeft Nissan 125 opties beschikbaar voor de nieuwe Nissan Micra.

nissan micra

Audi S5 Cabriolet

De Audi S5 Cabriolet werd onder het doek vandaan gehaald tijdens de opening van de beurs. Een luxe cabriolet die identiek is aan de Audi S5 Cabriolet, uitgezonderd het gebrek aan een dak en de prachtige zilveren pilaren bij de voorruit, die het uitschuifbare dak subtiel ondersteunen. De Audi S5 Cabriolet komt met 4 uitlaten en heeft grotere wielen en een lagere vering ten opzichte van de A5 Cabriolet.

audi s5 cabriolet

Opel Ampera-e

De Opel Ampera-e wordt de volledig elektrische uitvoering van de bekende Ampera en is een opmerkelijke verschijning. Opel belooft met de Ampera-e een actieradius van 500 km haalbaar te maken. Dat is aanzienlijk meer dan andere elektrische auto’s in de Ampera-e prijsklasse. Dit voorjaar wordt de eerste lichting verwacht bij onze Opel-dealers.

opel-ampera-e-elektrische-auto

Renault Koleos

Renault heeft succes met haar grotere modellen en daar wordt dit jaar een extra model aan toegevoegd. De Renault Koleos is voor het eerst van dichtbij te bewonderen in Brussel. Deze SUV kan als 5-persoons of als 7-persoons uitvoering besteld worden. Alleen met dieselmotoren (130 en 175 pk) en een bagageruimte van 624 liter.

Renault Koleos

Mercedes-AMG GT Roadster

De Mercedes-AMG GT Roadster heeft zijn beursprimeur in Brussel. De Roadster is onderdeel van Mercedes-Benz’s nieuwe GT-lijn, dat met een nog verder gestroomlijnd exterieur komt en een nieuwe, donkere grille. Het is alleen al een plezier om ernaar te kijken!

Mercedes-GT-Roadster

Voor meer informatie over alle genoemde modellen, kunt u contact opnemen met een van onze dealers. U vindt een overzicht van alle Stern-dealers en de merken waarin ze gespecialiseerd zijn, op de vestigingen-pagina. De Autosalon Brussel is nog tot en met zondag 22 januari open.

leasen