Het inbouwen van stroomvoorziening in bedrijfswagens is de laatste jaren sterk veranderd. De fabrikanten van bedrijfswagens gebruiken steeds zuinigere Euro 6 motoren om de vereiste emissienormen te halen. Door de toepassing van kleinere dynamo’s en start-stop systemen wordt er minder stroom gegenereerd naar bijvoorbeeld de accu in de laadruimte. Dit kan opgelost worden met een nieuw product dat nu verkrijgbaar is bij SternTec: een draagbaar lithium accusysteem (lithium power supply of LPS) dat je kan meenemen en kan opladen via een standaard stopcontact.

Goede stroomvoorziening in de laadruimte

Met name klanten die gebruik maken van zware elektrische gereedschappen, compressoren en overige zware stroomverbruikers kunnen tegen het probleem van te weinig stroom aanlopen. De accessoire-accu, vaak een AGM accu, wordt tijdens het rijden niet snel en volledig genoeg opgeladen. De stroomvoorziening in de laadruimte kan daarmee de gereedschappen niet de gehele werkdag van voldoende stroom voorzien, wat serieuze problemen voor je bedrijfsvoering kan veroorzaken.

Voor Stern is het daarom steeds belangrijker bij aflevering van bestelbussen en andere bedrijfswagens, om de stroomvoorziening in de laadruimte onafhankelijk van de motor van het voertuig in te bouwen.

LPS Energy

Nieuw draagbaar lithium stroomsysteem

Het nieuwe product lithium stroomsysteem is voordeliger doordat het 40% lichter is en 6 keer sneller oplaadt dan een conventioneel stroomsysteem met een losse omvormer. Daarnaast staat een lithium accusysteem bekend om een langere levensduur dan een AGM accusysteem.

SternTec levert maatwerk laadruimte inrichting

Je kunt het draagbare lithium accusysteem nu aanvragen bij Stern. Onze afdeling SternTec specialiseert zich in maatwerk laadruimte inrichting met slimme, praktische toepassingen voor elke onderneming. Zoek je naar goed advies en een onderbouwd stroomplan dat is afgestemd op de werkzaamheden van je medewerker in het voertuig? Neem contact op met SternTec voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte.

bedrijfswagens