De Leaseauto van de maand juni 2017 is de nieuwe Ford Kuga. De Ford Kuga is deze maand voor een extra scherpe prijs te leasen. Mede dankzij onze officiële Ford-dealer Ardea auto kunt u de Ford Kuga extra voordelig leasen via Stern. Ontdek de mogelijkheden van het leasen van de Ford Kuga en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ford Kuga standaard uitrusting

De Ford Kuga Trend Essential wordt standaard al geleverd met 17 inch stalen velgen, airconditioning, cruise controle en dubbele uitlaat. De uitvoeringen van Kuga lopen op in luxe, van de Trend Essential naar de Trend Ultimate, Titanium, ST-Line tot de zeer luxe uitgeruste Ford Kuga Vignale uitvoering.

ford-kuga-2017

Ford Kuga Ecoboost en diesel uitvoeringen

Ford heeft tevens verschillende motoren beschikbaar in combinatie met de Kuga. De Ecoboost 1.5 benzinemotor behoort tot de meest efficiënte motoren op de markt. Hij kan met 120 pk, 150 pk of 182 pk vermogen geleverd worden in de Kuga. Een uitvoering met dieselmotor is er ook: de 1.5 TDCi motor levert 120 pk vermogen en is voor de nieuwe Ford Kuga milieuvriendelijker en efficiënter gemaakt.

De Ford Kuga verder ontdekken

Het door SternLease geselecteerde actiemodel, de Ford Kuga ST Line 120pk Ecoboost, heeft als extra’s, onder andere 18 inch lichtmetalen velgen, active park assist en parkeersensoren. Uiteraard zijn alle overige modellen te bestellen tegen een zeer scherpe leaseprijs. Profiteer nu van deze tijdelijke Ford Kuga aanbieding bij SternLease. Interesse? Bekijk de leasepagina en vraag een vrijblijvende offerte aan.

leasen