De winnaar van de Stern Autovisie TV-wedstrijd is bekend! Leon van der Maas nam 23 juni de geweldige prijs in ontvangst: een autovakantie voor 2 personen door de Vogezen in een Ford Mustang. Leon ontving de grote cheque bij de Ford showroom van Ardea Auto in Amsterdam Zuidoost, waar hij mocht poseren met de Ford Mustang.

Naar de Vogezen in een Ford Mustang

“Ik vind het echt fantastisch! Ik heb nog nooit zo’n grote prijs gewonnen”, vertelt Leon. “Frankrijk is sowieso een fijn vakantieland. Ik ben alleen nog nooit in de Vogezen geweest maar ik heb wel gehoord dat het een prachtig gebied is voor de auto. Nooit gedacht dat ik de streek zou gaan verkennen in een Ford Mustang. Dankjewel Stern!”

Autovisie TV Ford Mustang winnaar

De reis staat gepland voor het weekend van donderdag 28 september t/m zondag 1 oktober. Leon mag een tweede persoon meenemen op de reis. “Ik ga dit jaar al met mijn gezin op vakantie naar Frankrijk, dus ik moet nog even nadenken wie ik ga vragen.”

Stern hoofdsponsor van Autovisie TV

Stern was hoofdsponsor van Autovisie TV, dat in het voorjaar iedere zondag op RTL 7 te zien was. Wekelijks besprak Werner Budding een van de verschillende Stern-diensten. Na iedere uitzending konden kijkers meedoen aan een nieuwe prijsvraag op Stern.nl. Met iedere prijsvraag maakten deelnemers een extra kans om de autoreis te winnen. In totaal ontving Stern ongeveer 1100 inzendingen voor de prijsvraag. Daaruit werd willekeurig een naam geloot. Namens de gehele Stern-organisatie willen we alle deelnemers bedanken voor hun deelname.

Volg Stern op Facebook, LinkedIn en Twitter!

Alle Autovisie TV-items zijn terug te kijken op het Stern YouTube-kanaal. Wie op de hoogte wil blijven van de nieuwste acties, kan ons volgen via het Stern Weblog of Facebook, Twitter en LinkedIn.

events