Stern is een nieuw initiatief rijker met SternSigning. Wie zijn personenauto of bedrijfswagen wil beplakken met een bedrijfslogo of andere unieke bestickering, kan nu bij SternSigning terecht voor een professioneel ontwerp. Van personenauto’s tot bestelbussen en trucks, SternSigning kan ieder voertuig voorzien van belettering en nog veel meer.

Van striping en car wrapping tot raamtinten en andere reclame

SternSigning is voorzien van de nieuwste apparatuur om bedrijfslogo’s en iedere huisstijl full colour perfect na te maken voor het beplakken op een voertuig. Tevens kunnen klanten hun auto’s laten versieren met een dirt-look, striping, car wrapping en andere raamtinten. Zo kan iedere auto voorzien worden een uniek uiterlijk!

sternsigning-sticker-voorbeeld

Op locatie bestickeren

“SternSigning gaat vanuit onze locatie in Assen professionele bestickering ontwerpen en plaatsen op diverse voertuigen”, vertelt Guus Baris, directeur van SternSigning. “We bieden ook de mogelijkheid aan om op locatie een auto te beplakken. We gaan SternSigning in 2018 uitgebreid promoten op meerdere events.”

Naast het plaatsen van labels en belettering, biedt SternSigning ook vlaggen, banieren, spandoekframes en reclameborden aan in het dienstenpakket. Een offerte voor de diensten van SternSigning kan direct online aangevraagd worden via signing@stern.nl. Meer informatie vind je op onze nieuwe SternSigning-pagina.

onderhoud