De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse kan je nu bestellen bij Stern! De A-Klasse is compleet anders ten opzichte van zijn voorganger en dat ziet u terug in een groot aantal details. In deze blog kijken we naar een aantal van de grootste veranderingen die de Mercedes-Benz A-Klasse een compleet frisse uitstraling geven. Onze leasemaatschappij accepteert reserveringen voor de Mercedes-Benz A-Klasse 200 en kan later in 2018 tevens een A-Klasse 160 leveren. Vraag uw reservering voor de Mercedes-Benz A-Klasse Launch Edition nu aan!

Mercedes-Benz A-Klasse uitvoeringen

Met de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse kunt u rekenen op een uitstekende leaseauto die het merk naar een hoger niveau tilt. Mercedes-Benz gebruikt de A-Klasse als speerpunt voor een nieuwe designstijl die een nieuwe groep jongere bestuurders gaat aantrekken.

Tot en met 30 juni 2018 kunt u de Mercedes-Benz A-Klasse 200 Launch Edition reserveren. Tevens is de Mercedes-Benz A-Klasse 180 diesel gepland en komt later in 2018 de Mercedes-Benz A-Klasse 160 met lichtere benzinemotor beschikbaar voor zakelijk leasen of als private lease.

mercedes benz aklasse 2018

Het nieuwe design verjongt de Mercedes-Benz A-Klasse zonder professionaliteit in te leveren

Zoals we al schreven, de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse gaat nog meer een jongere doelgroep bestuurders aanspreken. De A-Klasse was al ontworpen als instapmodel voor de Mercedes-rijder en dat is nu nog verder doorgevoerd. Tegelijkertijd heeft Mercedes-Benz de professionele uitstraling van hun ontwerplijn weten te behouden. Details zoals de diamond grille met zwarte pins, de zilverkleurige accenten en de unieke velgen stralen zelfverzekerdheid uit. Wanneer je de auto start groeit dat gevoel in het kwadraat, want de A-Klasse rijdt als iedere Mercedes-Benz spectaculair op de weg.

Grootste verandering: het volledig nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse dashboard

De meest in het oog springende verandering van de nieuwe A-Klasse is het dashboard, specifiek het gebrek aan conventionele instrumentarium. In plaats daarvan heeft de A-Klasse een langgerekt breedbeeldscherm waarmee het hele infotainmentsysteem bestuurd kan worden, inclusief diverse andere functies zoals airconditioning.

Ook de cockpit is compleet digitaal en kun je zeer uitgebreid aanpassen naar eigen smaak.

Nieuwe User Experience (MBUX) multimediasysteem

Niet alleen het dashboard is compleet anders, het geïntegreerde multimediasysteem heeft Mercedes-Benz eveneens vernieuwd. Onder de nieuwe naam MBUX legt het bedrijf meer dan ooit de nadruk op een prettige gebruikerservaring. Uniek aan het systeem is dat het zelf kan leren dankzij kunstmatige intelligentie. Je kunt straks MBUX ook veranderen naar eigen smaak en het systeem zal tevens leren van jouw voorkeuren. Zo wordt het multimediasysteem echt een verlengstuk van je auto!

MBUX luidt ook een nieuw tijdperk in op het gebied van Mercedes me-connectiviteit, dus het gebruiksgemak van de mobiliteitsdiensten verbetert mee.

Mobiliteit van de toekomst met geavanceerd rijassistentiesystemen

Rij met optimaal comfort en veiligheid dankzij de meest geavanceerde rijassistentiesystemen die ooit in een Mercedes-Benz zijn gebouwd! Van radarsensoren tot aan een 3D-stereocamera en weergave in hoge resolutie van de functies in de cockpit. Niet alleen verbeteren ze uw veiligheid, ze zorgen er ook voor dat u optimaal geniet van het rijden!

Lease de Mercedes-Benz A-Klasse Launch Edition zolang de voorraad strekt!

Meer weten over de geweldige nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse of ben je meteen klaar voor en vrijblijvende offerte? Ga naar de reserveringspagina voor de A-Klasse 200 Launch Edition, waar u hem met full operational lease kunt aanvragen. Alle uitvoeringen van de A-Klasse worden leverbaar maar de Launch Edition kunt u nog tot 30 juni reserveren. Zolang de voorraad strekt!

leasen