Mobiliteit is aan het veranderen in heel Europa. Zo nemen steeds meer mensen de elektrische step of fiets naar het werk. In Nederland zijn e-bikes en speed pedelecs al niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Er zijn veel elektrische alternatieven voor de reizende Nederlander die in de binnenstad werkt. Je vindt ze nu allemaal in ons Electric Experience Center in Utrecht!

Electric Experience Center in Utrecht

Wil je meerdere elektrische voertuigen testen op één locatie? Geheel vrijblijvend maar wel met een specialist die al je prangende vragen beantwoord? Dan kan je een bezoekje maken aan de Franciscusdreef 74 in Utrecht. Ons Electric Experience Center heeft de deuren geopend. Het is de Stern flagship store voor alle elektrische mobiliteit. Van elektrische auto’s en e-bikes tot e-scooters, e-steps en meer!

S2 Master

Elektrische mobiliteit groeit door heel Europa aan populariteit en wij zijn hét land bij uitstek waar alternatieven in vervoer snel praktisch zijn. Nu steeds meer binnensteden de regels voor autoverkeer verscherpen, is een elektrische fiets en step de oplossing om die laatste kilometers naar het werk te overbruggen. De accucapaciteit van onze fietsen en steps is groot genoeg om tientallen kilometer te overbruggen zonder opladen. En vaak is de accu uitneembaar zodat je hem gewoon thuis in het stopcontact kunt steken.

Elektrische kwaliteitsmerken

Wij kiezen ook niet zomaar om ieder merk te vertegenwoordigen. We werken uitsluitend samen met kwaliteitsmerken zoals QWIC, NIU, Birò en E-TWOW Smart Mobility. Ons Electric Experience Center is te vinden in Utrecht aan de Franciscusdreef 74