SternLease heeft een nieuwe leaseauto van de maand geselecteerd. Voor oktober is het een van de populairste Volvo’s op de markt: de Volvo V40! Specifiek is het de Volvo V40 D2 R-Design Business. Je kan hem direct leasen bij SternLease vanaf € 548,- per maand.

De Volvo V40 is compact maar krachtig. Rijdt heerlijk sportief en is tegelijkertijd voorzien van een zakelijke uitstraling. Precies zoals we van Volvo gewend zijn.

Volvo V40 D2 R-Design BusinessWat krijg je bij de Volvo V40 D2 R-Design Business uitvoering?

Maar de D2 R-Design Business uitvoering biedt meer. De V40 is voorzien van een D2 dieselmotor met 120 pk vermogen. De CO2-uitstoot is laag genoeg om in aanmerking te komen voor 14% bijtelling en deze lage bijtelling blijft tot 60 maanden geldig.

Verder komt onze leaseauto van de maand met veel R-Design details in de carrosserie (zoals de bumpers en grille), lederen bekleding, sportpedalen en extra aluminium versiering in het dashboard.

Speciaal voor oktober wordt de Volvo V40 D2 R-Design Business nu ook geleverd met metaallak, getint glas achter, Alarm Klasse III en de Business Pack Connect.

Volvo V40 D2 R-Design Business

Nog 20 V40-modellen leverbaar in 2015! Op = Op

Deze Volvo V40 uitvoering kan je nu nog met 14% bijtelling leasen voor 2015. Binnenkort kan SternLease de levering voor dit jaar niet meer garanderen. Via de productpagina kan je meteen een offerte aanvragen voor de Volvo V40 D2 R-Design Business. De adviseurs van SternLease informeren je graag verder over de leasemogelijkheden.

Profiteer van de Volvo V40 Leaseauto van de maand uitvoering zolang de voorraad strekt!

leasen