De Promotiedagen voor bedrijven in Noord-Nederland worden dit jaar weer gehouden. 3 en 4 november zijn de deuren van het Martiniplaza in Groningen geopend. SternLease en Wander zijn ook deze keer vertegenwoordigd.

25.000 bezoekers in 2 dagen

Na de succesvolle editie van vorige jaar is het de tweede keer dat de leasemaatschappij en dealer in Groningen op de beursvloer staan. Met ruim 550 vertegenwoordigde bedrijven op de beursvloer, trok de beurs vorig jaar maar liefst 25.000 bezoekers in 2 dagen. Dit jaar zijn de verwachtingen opnieuw hoog gespannen.

Edwin Kotvis, accountmanager van SternLease, en Willem Folkerts, accountmanager fleetsales van autobedrijf Wander, zijn beide dagen aanwezig om geïnteresseerde bezoekers van vrijblijvend mobiliteitsadvies te voorzien.

Promotiedagen Noord-Nederland

Nieuwe Opel Astra full operational lease actie

Wander en SternLease komen samen met een exclusieve aanbieding. De nieuwe Opel Astra is namelijk aanwezig op de Promotiedagen! Voor een maandtarief van slechts € 369,-. Op basis van een full operational lease (voor 60 maanden en 20.000 km per jaar). Alle looptijden, uitvoeringen en accessoires zijn mogelijk.

Wander is naast Opel ook officieel dealer van Kia en Mitsubishi.

Meer informatie over de Promotiedagen voor het bedrijfsleven van Noord-Nederland, vind je op de officiële website. Je kan online een gratis toegangskaart voor de beurs aanvragen. SternLease en Wander heten je van harte welkom!

leasen