Renault Zoe

R90 Battery Entry

Vanaf € 409,- per maand excl. BTW
Renault Zoe
Elektrisch
  • Bijtelling 4% bijtelling
  • Brandstof Elektrisch
  • Transmissie 400 km bereik
  • Zitplaatsen Incl. 20.000 km per jaar

✓ Ontvang geheel vrijblijvend een offerte gebaseerd op uw kilometrage en looptijd.

Renault Zoe Entry leasen bij Stern

Het plezier van rijden in een stadsauto maar dan met een volledig elektrische aandrijving, met een actieradius van 400 km (NEDC-meting). De Renault Zoe is het helemaal en combineert innovatie, comfort en perfect rijgedrag. De Renault Zoe leasen kan met een lage 4% bijtelling dankzij de elektrische aandrijving.

Renault Zoe rijden

Zoekt u naar een leaseauto voor praktisch én fiscaal voordeel? Op beide vlakken biedt de Renault Zoe waar voor zijn geld. U vindt verrassend veel bagageruimte achterin en de actieradius is ruim voldoende voor dagelijks woon-werkverkeer. De Renault Zoe leasen kan met de lage 4% bijtelling. Lease extra voordelig dit jaar!

Renault Zoe elektrische actieradius

De Renault Zoe is een pittige auto om in te rijden. Meer dan genoeg voor dagelijks vervoer. Elektrisch laden is bijzonder goedkoop en met de mogelijkheden van de ZOE ook nog eens zeer makkelijk. Met een Renault ZOE-lease krijgt u standaard een Camélèon-kabel geleverd. Deze unieke kabel is 3 tot 6 keer sneller dan kabels van andere elektrische auto’s. Dit geldt zowel voor snelladers als thuisladers.

Redenen om bij Stern te leasen

Persoonlijk contact en direct bereikbaar
MKB-specialist op het gebied van leasen
Direct leverbaar
Eén adres voor onderhoud, reparaties en financiële diensten
Inbegrepen SternMobility Card Blacklabel
Renault Zoe 1
Renault Zoe 2

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Vergelijkbare modellen

  • Geen gerelateerde items gevonden