Over Fiat

Het Italiaanse Fiat produceert zowel trendy personenauto’s als bestelauto’s en andere bedrijfswagens. Ze ogen standaard vriendelijk maar dat is slechts het oppervlak. Net als de Italiaanse cultuur bevat elke Fiat auto emotie en een drang om te presteren. Fiat is al sinds het begin van de 20e eeuw actief in de racewereld en dat ziet u terug onder de motorkap. Tegelijkertijd behoren de Fiat modellen tot de meest milieuvriendelijke auto’s op de markt. Ze zijn perfect voor het drukke verkeer in de steden maar Stern biedt ook modellen en uitvoeringen aan voor het ruigere werk.

Iconisch Italiaans design: de Fiat 500 en de Fiat Panda

De Fiat 500 blijft het iconische model waarmee de Italianen graag geassocieerd worden. Wij hebben dan ook een Fiat voor elke klant, inclusief de Fiat 500C cabrio-uitvoering. Wie zijn gezin wil meenemen op vakantie kiest voor de Fiat 500L, een extra grote uitvoering. Ook met dit model kunt u uit sterk verschillende uitvoeringen kiezen zoals de sportieve 500L Trekking of de extra ruime Fiat 500L Living. Hetzelfde geldt voor de Fiat Panda; er zijn uitvoeringen voor de stad, het gezin en zelfs om off road de wildernis in te trekken.

Ontdek Fiat bij Stern

Benieuwd of uw ideale auto een Fiat is? Bij Stern kunt u uw nieuwe Fiat kopen, leasen, financieren. Ook bieden wij u een uitgebreide range aan Fiat occasions aan met 2 jaar garantie. Onze officiële Fiat dealer is Vireo Auto. U kunt hier ook terecht voor de Fiat Professional bedrijfswagens.

Fiat

Nieuw op voorraad »
Occasions »
Leasen »
bedrijfswagens »

Stern verkoopt het merk Fiat onder de naam Vireo Auto.

Naar Vireo Auto

Modellen

Fiat personenwagens

Fiat 500X

Elegantie van de geliefde Fiat 500 met een splinternieuw crossover design.

Bekijk model »

Fiat Tipo

De nieuwe Fiat Tipo is compact en met strakke lijnen vormgegeven.

Bekijk model »

Fiat Panda

Functioneel ontwerp met de nadruk op veel ruimte, uitvoeringen en opties.

Bekijk model »

Fiat 500L

De 500L, stijlvol design en groot genoeg voor het hele gezin!

Bekijk model »

Fiat 500

Stijlvol Italiaans design: de iconische Fiat 500.

Bekijk model »

Fiat 124

Hij is terug! De Fiat 124 Spider is de nieuwe Roadster.

Bekijk model »

Leasen

Nieuwe Fiat leasen: het beste aanbod vindt u bij Stern

Een nieuwe Fiat leasen met de beste service en voor een lage maandprijs? Stern heeft precies wat u zoekt. Wij kunnen alle Fiat-modellen leveren met een lease op maat, privé of zakelijk. Een Fiat private lease is in veel gevallen voordeliger dan een nieuwe Fiat kopen. Veel kosten zijn inbegrepen bij uw maandprijs zodat u altijd weet wat u aan uw mobiliteit kwijt bent. U hoeft alleen nog rekening te houden met de brandstofkosten. Al het plezier van rijden in een nieuwe Fiat zonder de zorgen! Uw op maat gemaakte Fiat private lease is een paar klikken verwijderd.

Een Fiat zakelijk leasen behoort ook tot de mogelijkheden want Stern is een MKB-specialist met decennia ervaring. Een Fiat full operational lease komt met een all-in leaseprijs zodat u meer grip op uw kosten hebt. Alle Fiat-modellen kunt u full operational leasen en wij bieden tevens opties aan voor shortlease en occasionlease. Lease uw volledige Fiat wagenpark bij Stern zodat u zich meer kunt focussen op het ondernemen! Ontdek alle Fiat leasemogelijkheden.

fiat-tipo-merk

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »

Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor alle automerken.

Meer over Schade en Onderhoud »

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »