LET OP! Geld lenen kost geld!

Uw auto particulier financieren

img-prive-financieringen.jpg


Bekijk de voordelen van een financiering bij Stern

U hebt zelf invloed op de maandlasten en u profiteert direct van een nieuwe auto én diverse andere Stern-voordelen.

Lees meer » 

Contactgegevens

header-vestigingen-contact

Financieringen van Stern worden aangeboden onder de naam SternCredit door Bovemij Finance B.V.
   

Postbus 6606
6503 GC Nijmegen

T. 024 – 751 22 82 
Mail ons

Financieren

Mobiliteit vergt soms een grote investering. Vandaar dat Stern aantrekkelijke financieringsopties aanbiedt. Uw auto of bedrijfswagen financieren kan al zeer voordelig en u bepaalt zelf de looptijd en of u een slottermijn wilt. In samenwerking met Bovemij Finance, kan Stern een financiering voor uw auto regelen bij elke vestiging. Ontdek de voordelen van zakelijk en privé financieren.

Financieren

Onderhoudscontract

img-onderhoudscontract

U kunt voor extra ontzorging kiezen door uw autofinanciering te combineren met een onderhoudscontract. U betaalt dan een vast bedrag per maand voor volledige dekking van veel onderhoud- en reparatiekosten bij de Stern werkplaatsen. Het onderhoudscontract is zeer flexibel en eenvoudig uit te breiden. Zo gaat u onbezorgd de weg op!

Lees meer » 

Zakelijke financiering

img-lagere-maandlasten

De mobiliteitskosten voor een ondernemer kunnen snel oplopen. Een financiering voor het wagenpark kan uitkomst bieden. Stern biedt hier diverse mogelijkheden voor. Ontdek de voordelen van een zakelijke financiering en ervaar hoe het uw onderneming en uzelf kan ontzorgen. 

Lees meer » 

Occasiongarantie

Bij Stern krijgt u op de meeste gebruikte auto’s 2 jaar garantie. De occasiongarantie van Stern biedt naast de zekerheid van een betrouwbare auto ook gratis vervanging of reparatie van defecte onderdelen. 

Lees meer

Lagere maandlasten

Benieuwd of de maandlasten van uw financiering lager kunnen? Neem contact op met Stern, wij bieden u een financiering op maat aan, gebaseerd op het door u gewenste automodel en looptijd.  

Maak een afspraak

Uw auto financieren bij Stern

Waarop moet u letten bij het afsluiten van een financiering?