Over Jaguar

Wie aan een Britse sportauto denkt, zal zich waarschijnlijk een Jaguar inbeelden. Het bekende logo van de springende katachtige, is meteen terug te zien in alle modellen. Het kromme, langwerpige roofdier-design maakt elke Jaguar auto een feest voor het oog. Al sinds de jaren ’20 werken vooraanstaande ontwerpers en autobouwers bij Jaguar mee aan het vervaardigen van enkele van de beste sportauto’s ooit gemaakt. 

Jaguar auto’s voor de sportieve rijder of zakelijke rijder

Jaguar specialiseert zich in sportauto’s zoals de F-type coupé en cabriolet. Deze Jaguars zullen zeker de aandacht trekken, ongeacht waar u rijdt. Jaguar heeft ook modellen en uitvoeringen meer geschikt voor zakelijk rijden of privégebruik. De Jaguar XF serie combineert de sportieve prestaties van het merk met een veelzijdig ontwerp. Naast de Berline uitvoering kunt u voor de Sportbrake uitvoering kiezen als een uitstekende gezinsauto.

Ontdek Jaguar bij Stern

Alle modellen van Jaguar zijn te koop via Stern. Wij hebben ook Jaguar occasions op voorraad met 2 jaar garantie. Bent u meer geïnteresseerd in een Jaguar leasen of financieren? Dit is allemaal mogelijk binnenin het uitgebreide mobiliteitspakket van Stern. Wij bieden u vrijblijvend advies over uw ideale auto. 

Ontdek onze Jaguar modellen, producten en diensten online of via onze officiële Jaguar dealer, Jager Auto.

Modellen

Jaguar personenwagens

Jaguar XE

Een rasechte sports sedan gebouwd op een aluminium constructie.

Bekijk model »

Jaguar I-Pace

Eerste elektrische performance SUV van Jaguar.

Bekijk model »

Jaguar F-Pace

Geen SUV kan tippen aan de prestaties en luxe van deze auto.

Bekijk model »

Jaguar F-type

Dit is een sportauto in pure vorm; elegant, verfijnd, luxe in ieder detail.

Bekijk model »

Jaguar XF

Een combinatie van vermogen, rijplezier en een eigentijds design.

Bekijk model »

Jaguar E-Pace

Een unieke combinatie van fraai design, wendbare handling en dynamische rijprestaties.

Bekijk model »

Jaguar XJ

De Jaguar XJ is een van de ruimste modellen van het Britse merk.

Bekijk model »

Leasen

Uw nieuwe Jaguar leasen met de beste maandprijs

Uw nieuwe Jaguar leasen bij Stern betekent dat u toegang krijgt tot de beste mobiliteitsservice voor een vaste maandprijs. Stern zakelijk leasen maar ook privé leasen aan. Auto private lease wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij ons uitgebreide servicepakket. Veel kosten zitten bij de Jaguar leaseprijs inbegrepen zodat u volledig kan genieten van uw nieuwe Jaguar lease. U hoeft alleen nog zelf te tanken.

Een jaguar full operational leasen is interessant voor zakelijke rijders. Deze Jaguar lease komt met een all-in leaseprijs zodat u volledig kunt genieten van uw mobiliteit. Stern heeft tevens opties voor shortlease en occasionlease. Ontdek de mogelijkheden van een Jaguar leasen bij Stern.

jaguar-f-pace

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »

Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor alle automerken.

Meer over Schade en Onderhoud »

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »