Over Jeep

De Jeep is wereldwijd een begrip. Ooit ontworpen als een betaalbaar en zeer betrouwbaar voertuig voor het leger, was het Jeep die na de Tweede Wereldoorlog de populariteit van SUV’s aanwakkerde. Tegenwoordig staat het merk Jeep onder Chrysler nog steeds voor robuuste auto’s die onder alle omstandigheden uitstekend presteren. Met een Jeep kun je alles bereiken.

Klassieke Jeep Wrangler en de Jeep SUV voor het gezin

Wie voor de klassieke Jeep uitstraling wil gaan, kiest de Jeep Wrangler. Deze levende legende ziet er van buiten uit zoals de legermodellen die het merk beroemd maakten. Van binnen is de Jeep echter van alle moderne comfort voorzien en ook de rijprestaties zijn indrukwekkend. Voor een relatief klein model is er de Jeep Renegade en ook op het gebied van SUV’s is de Jeep sterk vertegenwoordigd met de Compass, Cherokee en Grand Cherokee. 

Ontdek Jeep bij Stern

Alle Jeep modellen kunt u kopen via Stern. U kunt ook een Jeep leasen of financieren en via ons landelijke netwerk bieden wij Jeep occasions aan met 2 jaar garantie. Onze officiële Jeep dealer is Vireo Auto.

Avonturier mee en ontdek welke Jeep modellen, producten en diensten wij u allemaal kunnen bieden.

Jeep

Nieuw op voorraad »
Occasions »
Leasen »

Stern verkoopt het merk Jeep onder de naam Vireo Auto.

Naar Vireo Auto

Modellen

Jeep personenwagens

Jeep Renegade

Een compacte SUV waar geen concurrent tegen op kan.

Bekijk model »

Jeep Wrangler Unlimited

Vrijheid, avontuur en de legendarische offroad prestaties van Jeep.

Bekijk model »

Jeep Cherokee

Betere prestaties en een verrassend laag brandstofverbruik!

Bekijk model »

Jeep Compass

Efficiënte prestaties, stoer exterieur en een luxe nieuw ontworpen interieur

Bekijk model »

Jeep Grand Cherokee

Superieure wegligging, prestaties, veiligheid en comfort!

Bekijk model »

Leasen

Lease een Jeep

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Jeep-Renegade

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »

Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor alle automerken.

Meer over Schade en Onderhoud »

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »