Over Land Rover

Land Rover begon als fabrikant van auto’s die geschikt waren voor alle soorten terreinen, sterk gebaseerd op de militaire jeeps uit de Tweede Wereldoorlog. Met name Britse herders en andere landeigenaren hadden graag een Land Rover in hun bezit. Sinds de jaren ’70 begon het succes van de populaire Range Rover en sindsdien staat het merk bekend om haar grote grensverleggende auto’s, die de inzittenden zelfs onder de meest extreme omstandigheden comfortabel vervoeren.

Land Rover dealer Jager Auto, onderdeel van Stern

De officiële Land Rover dealer van Stern is Jager Auto. U kunt bij onze dealers terecht voor een robuuste SUV zoals de Land Rover Defender. De Range Rover lijn is uitstekend als luxe gezinsauto, met de nieuwe Discovery Sport of de Range Rover Evoque. De nieuwe Range Rover modellen zijn als vanouds geschikt voor het meest ruige terrein maar ze zijn ook een elegante verschijning in de stad. Zo heeft Land Rover zich in de loop der jaren ontpopt tot een producent van premium auto’s waarmee u ook op vakantie kunt gaan, de wildernis in.

Ook u kunt in een Range Rover rijden, nieuw of als occasion

Via Jager Auto kunt u elk Range Rover model kopen. Als onderdeel van Stern bieden wij u ook toegang tot een grote voorraad Range Rover occasions met 2 jaar garantie. Geeft u de voorkeur aan een Land Rover of Range Rover leasen dan wel financieren? Ook deze mogelijkheden vallen binnen het brede Stern mobiliteitspakket.

Ga op avontuur in ons grootse Land Rover producten- en dienstenaanbod. 

Modellen

Land Rover personenwagens

Land Rover Discovery

De beste SUV voor een actieve lifestyle.

Bekijk model »

Land Rover Discovery Sport

Meester op de weg en offroad: de Discovery Sport.

Bekijk model »

Range Rover

Rijden in het iconische design van de Land Rover.

Bekijk model »

Range Rover Evoque

Trek altijd de aandacht met de Evoque schoonheid.

Bekijk model »

Range Rover Sport

Krachtig en elegant rijden in de Range Rover Sport.

Bekijk model »

Range Rover Velar

Revolutionaire nieuwe Range Rover nu te bestellen

Bekijk model »

Leasen

Nieuwe Land Rover leasen met lage maandprijs

Lease uw nieuwe Land Rover bij Stern voor de beste maandprijs. Stern biedt maatwerk mogelijkheden voor privé leasen en zakelijk leasen. Een nieuwe Land Rover private leasen wordt steeds populairder in Nederland en kan goedkoper zijn dan een Land Rover kopen. Dat komt door onze zeer uitgebreide mobiliteitsservice die bij uw Land Rover private lease zit inbegrepen. U betaalt een vaste maandprijs en hoeft alleen nog zelf te tanken!

Een Land Rover zakelijk leasen kan ook bij Stern en wij leveren u altijd een maatwerk offerte. Een nieuwe Land Rover full operational lease komt met een all-in maandprijs en voor de mobiliteitsservice. Volledige ontzorging die zodat u kunt genieten van uw nieuwe leaseauto. Stern biedt tevens occasionleas en shortlease aan in combinatie met alle Land Rover-modellen. Een Land Rover leasen bij Stern is altijd voordelig!

range-rover-evoque-(1)

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »

Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor alle automerken.

Meer over Schade en Onderhoud »

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »