Renault Talisman

Estate DCi 110 Life

Vanaf € 525,- per maand excl. BTW
Renault Talisman
  • Bijtelling 22% bijtelling
  • Brandstof Diesel
  • Transmissie Handgeschakeld
  • Zitplaatsen 5

Renault Talisman leasen bij Stern

De Renault Talisman is de nieuwste aanwinst in het Renault gamma en nu ook de Leaseauto van de Maand bij Stern. Met de Talisman introduceert Renault een spannende nieuwe toevoeging aan het zakelijke autosegment, met een verbeterde designstijl en veelzijdige uitvoeringen. De Leaseauto van de Maand mei is de Talisman Estate Life uitvoering met 110 pk sterke DCi motor. U kunt de Renault Talisman Estate Life leasen met een luxe uitrusting en een extra scherpe maandprijs.

Renault Talisman Estate Life full operational leasen bij Stern

Stern biedt voor al haar leaseauto’s exclusieve voordelen en goede service. De getoonde maandprijs voor de Renault Talisman Estate Life is op basis van full operational lease. De maandkosten zijn inclusief houderschapsbelasting, onderhoud, reparaties, banden en nog veel meer. De leaseprijs is exclusief branstofkosten.

Interesse in het leasen van de Renault Talisman Estate Life? U kunt online een vrijblijvende offerte voor de full operational lease aanvragen. Of stel uw eigen Renault Talisman samen met een van onze leaseadviseurs. U kunt een afspraak maken voor een verkennend gesprek. Wij helpen u graag met het samenstellen van de ideale Renault Talisman Estate lease voor uw situatie.

* Leasetarief inclusief rente en afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, en gebaseerd op 60 maanden / 20.000 km per jaar. Tarieven zijn exclusief BTW, en brandstof.

Redenen om bij Stern te leasen

Persoonlijk contact en direct bereikbaar
MKB-specialist op het gebied van leasen
Direct leverbaar
Eén adres voor onderhoud, reparaties en financiële diensten
Inbegrepen SternMobility Card Blacklabel

Lease configurator  

Liever zelf een andere uitvoering samen stellen?

Dat kan bij Stern! Naast verschillende actie modellen biedt Stern u ook de
mogelijkheid om zelf uw auto samen te stellen. 

Vergelijkbare modellen

  • Geen gerelateerde items gevonden