Over Mitsubishi

Waar andere Japanse automerken zich specifiek richten op de beste motorprestaties of premium designs, is Mitsubishi fabrikant van echte no-nonsens auto’s. Nederlanders rijden mede daarom graag in een Mitsubishi.

De Mitsubishi modellen

De nuchtere uitstraling is te vinden in de totale range van het merk. De Mitsubishi Space Star is bijvoorbeeld een geweldige stadsauto die met zijn degelijke design en comfortabele rijprestaties iedereen zal aanspreken. In het bijzonder verkopen de cross-overs en SUV’s van Mitsubishi zeer goed in Europa. De Mitsubishi ASX en Mitsubishi Outlander zijn nu verkrijgbaar bij Stern.

Officieel Mitsubishi dealer

Onze officiële Mitsubishi dealer is Vireo Auto. U kunt alle modellen van Mitsubishi kopen via deze dealers, inclusief de nieuwste hybride en elektrische modellen. U kunt via ons dealernetwerk ook scherp geprijsde Mitsubishi occasions kopen. Een aantal modellen komt met 2 jaar Stern occasion-garantie.

Dankzij ons brede mobiliteitspakket behoort het leasen of financieren van een Mitsubishi tevens  tot de mogelijkheden. Ontdek wat Stern u aan mobiliteit met ons Mitsubishi aanbod kan bieden.

Modellen

Mitsubishi personenwagens

Mitsubishi i-MiEV

De Mitsubishi i-MiEV: krachtige elektrische auto.

Bekijk model »

Mitsubishi Space Star

Compacte auto en toch comfortabel met 5 zitplaatsen.

Bekijk model »

Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX: perfecte controle, veiligheid en rijplezier.

Bekijk model »

Mitsubishi Outlander

Een van de populairste en best verkochte SUV's van het moment.

Bekijk model »

Mitsubishi Outlander PHEV

Luxe hybride crossover: de Mitsubishi Outlander PHEV.

Bekijk model »

Mitsubishi L200

Rijden in de volledig elektrisch aangedreven smart.

Bekijk model »

Mitsubishi Pajero

De Mitsubishi Pajero: Robuust en met verfijnde details.

Bekijk model »

Leasen

Lease een Mitsubishi

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

outlander-phev2

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »

Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor alle automerken.

Meer over Schade en Onderhoud »

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »