Deze actie verloopt over...

 

Dagen

 

Uren

 

Minuten

 

Seconden

Ford Ecosport

1.0 Titanium

435,- € 399,- vanaf p/m incl. BTW
48 maanden/10000 km meerprijs per km (€): 0,13
Ford Ecosport
Getoonde modellen kunnen afwijken
  • Brandstof Super lage leaseprijs!!
  • Transmissie Benzine
  • Zitplaatsen Handgeschakeld
✓ Ontvang geheel vrijblijvend een offerte gebaseerd op uw persooonlijke wensen
Ford Ecosport 1
Ford Ecosport 2
Ford Ecosport 3

LeaseDeal

De nieuwe Ford Ecosport LeaseDeal, direct uit voorraad leverbaar!

Deze LeaseDeal is meteen uit voorraad leverbaar, waardoor u snel kunt rijden! En dat tegen een zeer voordelig privé leasetarief. Verschillende samenstellingen zijn beschikbaar, met o.a. metaallak, Parking Pack, Winter Pack, Keyless Entry, Design Pack en Navigation Pack met B&O PLAY-audiosysteem en wel 10 luidsprekers! Een supercomplete uitrusting dus, waarmee u klaar bent voor elke uitdaging!

Wacht niet te lang, want wij bieden de Ford Ecosport alleen deze maand zo voordelig aan. Neem contact op met onze private lease experts en rijd binnenkort al in uw nieuwe leaseauto.


Check uw prijs!

Het is bij Stern mogelijk om te leasen op basis van verschillende looptijden en kilometrages. Ontdek de prijs die past bij uw wensen:

 

Looptijd 10.000 km 20.000 km 30.000 km
48 mnd € 399,- € 428,- € 462,-
36 mnd € 419,- € 446,- € 483,-
24 mnd € 475,- € 496,- € 518,-

Klantenservice

Neem contact op

0299 - 469 200Stuur bericht
Zoek een vestiging »

Deel:

Iedere maand nieuwe Lease Deals!

Wij hebben iedere maand nieuwe Lease Deals online staan! De nieuwste leaseauto’s, de beste service en voor de laagste leaseprijs. Wacht dus niet te lang want deze Lease Deal is slechts één maand geldig! Bekijk alle private LeaseDeals »

    Waarom privé leasen bij Stern?

  • 14 dagen bedenktijd
  • De scherpste prijs
  • Onderhoud en reparatie door merkdealer
  • Altijd dichtbij +100 vestigingen

Interesse in het leasen van deze auto? Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en ontvang snel een persoonlijk aanbod! Liever een ander type motor, uitrusting of condities? Wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale lease actie.

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract wordt er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

Logo Keurkmerk Private Lease

Private lease keurmerk

Privé leasen met zekerheid bij Stern

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. Als een product van een leasemaatschappij het keurmerk heeft, dan kunt u er op vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. U kunt ervan uitgaan dat de deelnemers van het keurmerk helder en eerlijk zakendoen.

Kijk voor meer informatie over het keurmerk op www.keurmerkprivatelease.nl.

 

Welke kosten zijn niet inbegrepen in het Private Lease contract?

Alle kosten die niet in de voorgaande opsomming zijn opgenomen. Zo komen bijvoorbeeld de kosten van brandstof, van parkeren, van wassen van het voertuig, van updates van het navigatiesysteem (indien aanwezig in het voertuig), van bekeuringen en tolgelden voor uw eigen rekening.

Kan ik nadat ik het leasecontract heb ondertekend nog van het leasecontract afzien?

Ja, dat kan. U heeft namelijk 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat u een leasecontract kosteloos kunt ontbinden tot 14 dagen nadat wij het door u ondertekende leasecontract hebben ontvangen.