VW T-Roc

Style 1.0 TSi 85kW

521,- € 449,- vanaf p/m incl. BTW
48 maanden/10000 km meerprijs per km (€): 0,14
Volkswagen T-Roc
Voorraaddeal
Getoonde modellen kunnen afwijken
  • Brandstof Direct leverbaar
  • Transmissie Rijk uitgerust
  • Zitplaatsen Handgeschakeld
✓ Ontvang geheel vrijblijvend een offerte gebaseerd op uw persoonlijke wensen
Volkswagen T-Roc 1
Volkswagen T-Roc 2
Volkswagen T-Roc 3

LeaseDeal

Volkswagen T-Roc Style LeaseDeal van de maand!

Een compacte SUV met alle luxe en betrouwbaarheid van Volkswagen. De Volkswagen T-Roc is een geweldige investering ongeacht de leaseprijs, maar bij Stern kunt u deze maand scoren met onze ongelofelijke lage LeaseDeal! Voor deze lage maandprijs rijdt u in de Volkswagen T-Roc met 1.0 TSi motor en Style-uitrusting. Verwacht uw T-Roc geleverd met climatronic, chromen dakreling, getinte zijruiten, VW Composition en metallic lak. Wij hebben diverse Volkswagen T-Roc uitvoeringen beschikbaar, maar alleen deze voorraaduitvoering sluit u deze maand af voor zo’n extreem lage maandprijs. Sla uw slag, vraag een offerte aan!

Klantenservice

Neem contact op

020 - 658 3930Stuur bericht
Zoek een vestiging »

Deel:

LeaseDeals: voor ieder wat wils!

Scherp geprijsd, direct uit voorraad leverbaar en rijk uitgerust. De LeaseDeals van Stern zijn beschikbaar in vele vormen, merken en modellen. Of u nu een auto zakelijk of privé wilt leasen, een elektrische auto, bedrijfswagen of personenauto zoekt. Voor ieder is er wat wils. Er komen regelmatig nieuwe LeaseDeals bij, dus houd deze pagina goed in gaten voor het actuele aanbod.

Waarom privé leasen bij Stern?

  • 14 dagen bedenktijd
  • De scherpste prijs
  • Onderhoud en reparatie door merkdealer
  • Altijd dichtbij 75 vestigingen

Interesse in het leasen van deze auto?

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en ontvang snel een persoonlijk aanbod! Liever een ander type motor, uitrusting of condities? Wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale lease actie.

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract wordt er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

Logo Keurkmerk Private Lease

Private lease keurmerk

Privé leasen met zekerheid bij Stern

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. Als een product van een leasemaatschappij het keurmerk heeft, dan kunt u er op vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. U kunt ervan uitgaan dat de deelnemers van het keurmerk helder en eerlijk zakendoen.

Kijk voor meer informatie over het keurmerk op www.keurmerkprivatelease.nl.

 

Welke kosten zijn niet inbegrepen in het Private Lease contract?

Alle kosten die niet in de voorgaande opsomming zijn opgenomen. Zo komen bijvoorbeeld de kosten van brandstof, van parkeren, van wassen van het voertuig, van updates van het navigatiesysteem (indien aanwezig in het voertuig), van bekeuringen en tolgelden voor uw eigen rekening.

Kan ik nadat ik het leasecontract heb ondertekend nog van het leasecontract afzien?

Ja, dat kan. U heeft namelijk 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat u een leasecontract kosteloos kunt ontbinden tot 14 dagen nadat wij het door u ondertekende leasecontract hebben ontvangen.