Opel Crossland X

1.2 Turbo 101 PK Edition

389,- € 359,- vanaf p/m incl. BTW
60 maanden/10000 km meerprijs per km (€): 0,10
Opel Crossland X
Voorraad Actie
Getoonde modellen kunnen afwijken
  • Brandstof
  • Transmissie Benzine
  • Zitplaatsen Handgeschakeld
✓ Ontvang geheel vrijblijvend een offerte gebaseerd op uw persoonlijke wensen
Opel Crossland X 1
Opel Crossland X 2
Opel Crossland X 3
Opel Crossland X 4
Opel Crossland X 5

LeaseDeal

Opel Crossland X 1.2 Turbo 101 PK Edition

Tijdens werktijd, voor ontspanning, een rit met het gezin, noem maar op. De robuuste Crossland X is er klaar voor dankzij zijn grote flexibiliteit, toonaangevende innovaties en stoere SUV-design! De Crossland X is gemaakt om uw actieve leven gemakkelijker en leuker te maken. Met zijn compacte afmetingen steelt hij overal de show. Geniet van de luxe van lederen bekleding, innovatieve assistentiesystemen en een hogere zitpositie voor een uitstekend zicht naar alle kanten. De Crossland X is ontworpen om plaats te bieden aan alles wat u wilt ondernemen, met flexibel in te delen ruimte en praktische opbergvakken en een inhoud die van 410 liter kan worden uitgebreid tot 1.255 liter door de achterbank neer te klappen. Zelfs na een lange rit komt u ontspannen aan, dankzij de ergonomische comfortstoelen met AGR-certificaat1, die op maar liefst 16 manieren verstelbaar zijn.

Klantenservice

Neem contact op

020 - 658 3930Stuur bericht
Zoek een vestiging »

Deel:

LeaseDeals: voor ieder wat wils!

Scherp geprijsd, direct uit voorraad leverbaar en rijk uitgerust. De LeaseDeals van Stern zijn beschikbaar in vele vormen, merken en modellen. Of u nu een auto zakelijk of privé wilt leasen, een elektrische auto, bedrijfswagen of personenauto zoekt. Voor ieder is er wat wils. Er komen regelmatig nieuwe LeaseDeals bij, dus houd deze pagina goed in gaten voor het actuele aanbod.

Waarom privé leasen bij Stern?

  • 14 dagen bedenktijd
  • De scherpste prijs
  • Onderhoud en reparatie door merkdealer
  • Altijd dichtbij 75 vestigingen

Interesse in het leasen van deze auto?

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en ontvang snel een persoonlijk aanbod! Liever een ander type motor, uitrusting of condities? Wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale lease actie.

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract wordt er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

Logo Keurkmerk Private Lease

Private lease keurmerk

Privé leasen met zekerheid bij Stern

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. Als een product van een leasemaatschappij het keurmerk heeft, dan kunt u er op vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. U kunt ervan uitgaan dat de deelnemers van het keurmerk helder en eerlijk zakendoen.

Kijk voor meer informatie over het keurmerk op www.keurmerkprivatelease.nl.

 

Welke kosten zijn niet inbegrepen in het Private Lease contract?

Alle kosten die niet in de voorgaande opsomming zijn opgenomen. Zo komen bijvoorbeeld de kosten van brandstof, van parkeren, van wassen van het voertuig, van updates van het navigatiesysteem (indien aanwezig in het voertuig), van bekeuringen en tolgelden voor uw eigen rekening.

Kan ik nadat ik het leasecontract heb ondertekend nog van het leasecontract afzien?

Ja, dat kan. U heeft namelijk 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat u een leasecontract kosteloos kunt ontbinden tot 14 dagen nadat wij het door u ondertekende leasecontract hebben ontvangen.