Renault Twingo

SCE 70PK Collection

vanaf € 199,- per maand incl. BTW
60 maanden/10000 km meerprijs per km (€): 0,09
Renault Twingo
Getoonde modellen kunnen afwijken
  • Brandstof Benzine
  • Transmissie Handgeschakeld
  • Zitplaatsen 4

Renault Twingo met lage leaseprijs

De Renault Twingo straalt rijplezier uit en is met zijn stijlvolle design een graag geziene auto binnen en buiten de stad. De Renault Twingo Collection uitvoering komt met een 70 pk sterke motor en kunt u nu voor een extra scherpe maandprijs private leasen bij SternLease. Ontdek wat de Renault Twingo SCE 70 pk Collection u allemaal kan bieden.

Renault Twingo 1
Renault Twingo 2

Renault Twingo private lease

De Renault Twingo private leaseprijs is gebaseerd op 60 maanden met een maximale jaarkilometrage van 10.000 km. U kunt ook meer uitgebreide edities van de nieuwe Renault Twingo leasen bij Stern. Officiële Renault-dealers zijn onderdeel van ons landelijke netwerk waardoor wij alle uitvoeringen en accessoires van de Twingo snel en voordelig kunnen leveren.

Interesse om een private lease van deze prachtige stadsauto af te sluiten? Vraag vrijblijvend een offerte aan, onze leaseadviseurs nemen dan spoedig contact op met een persoonlijk aanbod voor u. Wij kunnen ook een afspraak maken voor een adviserend gesprek met u over de beste Renault Twingo SCe Collection private lease voor uw situatie.

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.