Fiat 500

Sport Twinair 80PK

Vanaf € 249,- per maand incl. BTW
60 maanden/10000 km meerprijs per km (€): 0,11
Fiat 500
Getoonde modellen kunnen afwijken
  • Brandstof Benzine
  • Transmissie Handgeschakeld
  • Zitplaatsen 4

SternLease Fiat 500 actie

Een van de meest trendy compacte auto’s op de markt en het toonbeeld van Italiaans verfijnd design: de Fiat 500 is direct uit voorraad leverbaar. Lease de Fiat 500 Sport Twinair 80PK nu met een extra scherpe maandprijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat de Fiat 500 Sport Twinair u allemaal kan bieden.

Fiat 500 1
Fiat 500 2

Ontdek de Fiat 500 Twin Air 80PK private lease opties

Maak rijden weer leuk en betaalbaar met een private lease. De getoonde Fiat 500 Sport Twinair 80PK private leaseprijs kan variëren gebaseerd op uw looptijd en het aantal kilometers dat u jaarlijks verwacht te rijden. Andere uitvoeringen van de Fiat 500 en optiepakketten zijn tevens leverbaar voor private lease.

Fiat 500 Twin Air leaseprijs samenstellen

Interesse om de Fiat 500 Sport Twinair 80PK te private leasen? Vraag een vrijblijvende offerte aan, onze leaseadviseurs doen u spoedig een persoonlijk aanbod. U kunt ook een afspraak maken voor een verkennend gesprek. Wij helpen u graag met het samenstellen van de beste Fiat 500 Sport Twinair 80PK private lease voor uw situatie.

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.