Keurkmerk Private Lease

Kia Picanto

1.0 Comfortplusline

Vanaf € 215,- per maand incl. BTW
60 maanden/10000 km meerprijs per km (€): 0,09
Kia Picanto
Voorraad Actie
Getoonde modellen kunnen afwijken
  • Brandstof Benzine
  • Transmissie Handgeschakeld
  • Zitplaatsen 4

✓ Ontvang geheel vrijblijvend een offerte gebaseerd op uw kilometrage en looptijd.

Kia Picanto Comfortplusline Navigator 4Z actie exclusief bij Stern

De Kia Picanto is een avontuur van compact formaat. Het rijplezier straalt van de Kia Picanto, met een jong, vrolijk exterieur dat stijlvol oogt en voorzien is van diverse comfortabele toevoegingen. De Kia Picanto kunt u nu met 1.0 benzinemotor en Comfortplusline Navigator 4Z-uitrusting private lease voor een extra scherpe maandprijs. Exclusief bij SternLease, dus vraag snel een vrijblijvende offerte aan en ontdek de fantastische mobiliteit van de nieuwe Kia Picanto.

Kia Picanto private lease

De Kia Picanto 1.0 Comfortplusline Navigator 4Z-private leaseprijs is gebaseerd op 60 maanden met een maximale jaarkilometrage van 10.000 km. U kunt ook andere uitvoeringen van de nieuwe Kia Picanto leasen bij Stern. Officiële Kia-dealers zijn onderdeel van ons landelijke netwerk waardoor wij alle uitvoeringen en accessoires van de Picanto snel en voordelig kunnen leveren. Interesse om een private lease van deze prachtige stadsauto af te sluiten? Vraag vrijblijvend een offerte aan, onze leaseadviseurs nemen dan spoedig contact op met een persoonlijk aanbod voor u. Wij kunnen ook een afspraak maken voor een adviserend gesprek met u over de beste Kia Picanto private lease voor uw situatie.

Redenen om bij Stern te leasen

Scherpe maandprijs
Persoonlijk contact en direct bereikbaar
24/7 mobiliteitsservice
Onbezorgd rijden
All-in leaseprijs
Keurmerk Private Lease
Kia Picanto 1
Kia Picanto 2
Kia Picanto 3
Kia Picanto 4

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract wordt er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

Vergelijkbare modellen

  • Geen gerelateerde items gevonden