• Merk-erkend schadeherstel
  • Prijsindicatie binnen 1 werkdag
  • 4 jaar garantie

Zeer goed

Klanten geven SternPoint een

8.9 / 10
Gebaseerd op 296 recensies

Merk-erkend schadeherstel

Daarom bij Stern

Als onderdeel van het landelijke Stern-netwerk, kunt u bij SternPoint merk-erkend schadeherstel aanvragen voor wel 23 automerken! Via de diverse Stern-dealers hebben wij nauwe contacten met de importeurs en fabrikanten van de populairste automerken in Nederland. U bent gegarandeerd van officiële merkonderdelen geleverd door de autofabrikant. Ook bezitten onze schade-experts over de laatste technische kennis van uw auto. En SternPoint is tevens ISO 9001 en 14001-2015 gecertificeerd.

Van een kras in de lak tot en met schade na een aanrijding, SternPoint repareert alle soorten schades. Uw schade wordt vakkundig hersteld met 4 jaar garantie!

verzekeringen

img-opening-juli

Expertise rapport

Kom bij een SternPoint langs voor een expertise rapport. Standaard €114,95 (incl. BTW). Bij het herstellen van de schade wordt dit bedrag verrekend.

Aanvragen »

img-opening-juli

Innamepunten

Naast onze 16 vestigingen beschikt SternPoint via het dealernetwerk van Stern over 90+ innamepunten verspreid over heel Nederland!

Bekijk »

img-opening-juli

Voertuigreclame en meer!

SternSigning is ons nieuwe label waaronder we elk voertuig van full colour bestickering voorzien. Ander reclamemateriaal is ook mogelijk! 

SternSigning »

World Solar Challenge

Vattenfall Solar Team en Stern

Als huidig wereldkampioen zonneracen laat het Vattenfall Solar Team (voorheen Nuon Solar Team) de wereld zien wat de mogelijkheden zijn van duurzame energie, innovatie en high-end technologie.

Stern is partner van het Vattenfall Solar Team. De expertise van SternPoint schadeherstel helpt het team bij een perfect gladde afwerking van de wagen, de Nuna10.

Op 13 oktober 2019 doet het Vattenfall Solar Team voor de tiende keer mee aan de Bridgestone World Solar Challenge in Australië. Deze 3000 kilometer lange race, dwars door de Outback, racet Nuna enkel op de energie van de zon.

Meer informatie »