• Merk-erkend schadeherstel
  • Prijsindicatie binnen 1 werkdag
  • 4 jaar garantie

Merk-erkend schadeherstel

Daarom bij Stern

Als onderdeel van het landelijke Stern-netwerk, kunt u bij SternPoint merk-erkend schadeherstel aanvragen voor wel 17 automerken! Via de diverse Stern-dealers hebben wij nauwe contacten met de importeurs en fabrikanten van de populairste automerken in Nederland. U bent gegarandeerd van officiële merkonderdelen geleverd door de autofabrikant. Ook bezitten onze schade-experts over de laatste technische kennis van uw auto. En SternPoint is tevens ISO 9001 en 14001-2015 gecertificeerd.

Van een kras in de lak tot en met schade na een aanrijding, SternPoint repareert alle soorten schades. Uw schade wordt vakkundig hersteld met 4 jaar garantie!

verzekeringen

img-opening-juli

Expertise rapport

Kom bij een SternPoint langs voor een expertise rapport. Standaard €114,95 (incl. BTW). Bij het herstellen van de schade wordt dit bedrag verrekend.

Aanvragen »

img-opening-juli

Innamepunten

Naast onze 14 vestigingen beschikt SternPoint via het dealernetwerk van Stern over 75 innamepunten verspreid over heel Nederland!

Bekijk »

img-opening-juli

Voertuigreclame en meer!

SternSigning is ons nieuwe label waaronder we elk voertuig van full colour bestickering voorzien. Ander reclamemateriaal is ook mogelijk! 

SternSigning »