Over Seat

Seat is internationaal bekend maar de Spaanse herkomst in het auto design is nooit verdwenen. Seat auto’s zijn erg betaalbaar en verrassend veelzijdig, maar tegelijkertijd ook levendig en trendy qua uiterlijk en gebruik. Het Spaanse design keert tevens terug in de benaming van de auto’s en het standaard uitgebreide palet zomerse lakkleuren.

De Seat modellen: van Mii en Ibiza tot Leon en Alhambra

Modellen van de Seat zijn populair in Nederland. Met name de 5-deurs hatchbacks zoals de Seat Ibiza en Leon. De Seat Mii behoort tot de meest voordelige compacte auto’s die Stern aanbiedt al heeft u daarnaast ook de keuze uit grotere, luxe modellen zoals de Seat Altea en Alhambra. 

Ontdek Seat bij Stern

Een nieuwe Seat kopen kan via onze officiële Seat dealer, Heron Auto. Stern biedt daarnaast ook een grote voorraad Seat occasions aan met 2 jaar garantie. Prefereert u het leasen of financieren van een Seat auto, ook dit valt binnen het brede mobiliteitspakket van Stern.

Ontdek wat Spanje u kan bieden met onze Seat modellen, producten en diensten.

De Seat modellen

Seat Mii

De compacte Seat Mii heeft alle voordelen van een goede stadsauto.

Bekijk model »

Seat Ibiza

Een sportieve hatchback met dynamisch uiterlijk en luxe opties.

Bekijk model »

Seat Leon

Speelse en luxe hatchback met een professioneel uiterlijk.

Bekijk model »

Seat Toledo

Een praktische sedan met stijl, comfort en ruimte.

Bekijk model »

Seat Alhambra

De Seat Alhambra is de ruimste Seat verkrijgbaar.

Bekijk model »

Seat Ateca

Door Seat de ‘best rijdende SUV op de markt’ genoemd!

Bekijk model »

Seat private lease aanvragen

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Seat lease bij Stern

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Stern verzekert uw Seat

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Een Stern financiering aanvragen

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Seat Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans.

Vraag Seat onderhoud aan

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Seat onderhoud kunt u altijd terecht bij een Seat dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.